Maaltijdservice Thy-Le-Baudouin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Thy-Le-Baudouin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Thy-Le-Baudouin? Via www.maaltijdbutler.be vergelijkt u eenvoudig alle bedrijven in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,90 p.p. Genieten van Drumsticks met vleesjus, witte rijst, sperziebonen of Schnitzel mexico schotel? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Thy-Le-Baudouin beschikt u over heerlijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteFlorennes
BeoordelingBen weer zelfstandig
Postcode5621
Prijs per maaltijd€5,72
Meest gekozen maaltijdDraadjesvlees in rode wijnsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Thy-Le-Baudouin

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Thy-Le-Baudouin. U kunt denken aan erkende aanbieders als Home Cuisine of Colruyt. Maar ook lokaal kan men kiezen voor allerlei instanties en sociale voorzieningen. Iedere organisatie heeft zo een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. onze tool kan u de bedrijven gemakkelijk op een rijtje zetten. Het uitzoeken van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde wensen als o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Thy-Le-Baudouin? Dat is niet erg! Best veel traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Thy-Le-Baudouin. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers voorzien in een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee haalt u snel praktische of verse producten als volle yoghurt en chocoladevla. Niet zelden gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Thy-Le-Baudouin vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Thy-Le-Baudouin? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit relatief veel thuismaaltijden die overeenstemmen met uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli of Dieet Vol Au Vent Puree? Hieronder vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Florennes. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs verse bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Thy-Le-Baudouin voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van factoren als de maaltijdservice, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree vindt u vaak al vanaf €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Hutsepot Met Rookworst En Spek is verkrijgbaar vanaf €5,25.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Hamburger, currysaus, baby wortelen, krieltjes is er al vanaf €7,1.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Tomatensoep, extra groenten en voor de volledigheid een Pudding achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Florennes voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Kick Through Spaghetti
 • Kruudmoes met gortepap
 • Gepaneerde kipnuggets
 • Verse rauwkostsalade
 • Pittige Thaise soep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Thy-Le-Baudouin bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor maaltijdservice past bij uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk gespecialiseerde leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de aanbieders verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kunt u wekelijks nog een bestelling doen. Doorgaans kan dit door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of online. De maaltijden voor ouderen worden standaard bezorgd middels een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 25 maaltijden. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree of Kiptajine. Hierdoor zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u deze besteld heeft. Door middel van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, gemalen en ook eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Thy-Le-Baudouin. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit