Maaltijdservice Cerfontaine

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Cerfontaine voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Cerfontaine? Middels deze website ontdekt u supersnel alle leveranciers die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of een kant-en-klaar maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €3,70. Aan tafel voor Rundvlees met satésaus, Tjaptjoy en witte rijst of Varkensvlees, champignonsaus, broccoli, aardappelpuree peterselie-bieslook? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Cerfontaine beschikt u over ambachtelijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteCerfontaine
ReactieInteressant proefpakket
Postcode5630
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,27
Geliefde maaltijdTagliatelle, kip, paddestoelen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Cerfontaine

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Cerfontaine. Neem bijv. landelijke bezorgers als Meal-Story en 15Gram. Ook in deze plaats zelf zijn er uitstekende aanbieders en sociale voorzieningen. Elke aanbieder levert zijn eigen manier van bereiding en voorwaarden. Geholpen door deze pagina kan u daarom de bezorgdiensten op uw gemak naast elkaar zetten. Het kiezen van de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Cerfontaine? Er is een oplossing! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven smaak en vitamines intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Vol van smaak
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Cerfontaine. Een redding voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans geregeld via een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste services hebben ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Zodoende haalt u moeiteloos de boodschappen zoals magere kwark of volle melk. Vaak gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Cerfontaine vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Cerfontaine? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit veel verschillende opwarmmaaltijden die rijmen met uw voorkeuren en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie of Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen? Op maaltijdbutler.be vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Cerfontaine. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout proberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Cerfontaine voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van o.a. de aanbieder, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree wordt al bezorgd vanaf €5,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Spaghetti Bolognese Kaas is beschikbaar vanaf €3,55.
 • Een daghap aan huis als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen is er al vanaf €5,65.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Bosintang, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Spekkoek om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Cerfontaine voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Gehakt, prei, aardappelpuree
 • Lamsvlees in rozemarijnsaus
 • Stamppot spitskool met kaas
 • Tortellini gevuld met kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Cerfontaine aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor seniorenmaaltijd past bij uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk professionele aanbieders en kies er een. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de dienstverleners geven een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u wekelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of via internet. De maaltijden voor thuis worden altijd geleverd door een regionale bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 25 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Rundvlees hoy sin met atjar komkommer en bami goreng en Asperge beenhamschotel met kip. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan natriumarm, gemalen, glutenvrij, zoutarm en ook vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Cerfontaine. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente