Maaltijdservice Morialmé

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Morialmé voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Morialmé? D.m.v. maaltijdbutler.be vindt u snel en simpel alle services die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een dagvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. En dat al vanaf €3,95 per keer. Flink uitpakken met Wokgroenten en Roodbaarsfilet met kappertjessaus, witte rijst, gemende groenten? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Morialmé ontvangt u verse gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteFlorennes
RecensieSmakelijk en gezond eten
Postcode5621
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,71
Populaire maaltijdRunderlapje in champignonsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Morialmé

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Morialmé. U kunt denken aan interessante organisaties als Vlotter en Foodbag. Maar ook lokaal zien we prima instanties en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels www.maaltijdbutler.be kan u de bezorgers probleemloos op een rijtje zetten. Het uitzoeken van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er maaltijdvoorkeuren als glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Morialmé? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Later worden deze producten snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven voedingswaarden optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Morialmé. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven voorzien in een handige boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor krijgt men zonder moeite praktische of verse producten als krentenbrood en volle melk. Niet zelden gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Morialmé vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Morialmé? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden relatief veel leveranciers die overeenstemmen met uw omstandigheden en eetpatroon. Denk maar aan Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel en Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree? Via onze vergelijker vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Florennes. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Morialmé voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van o.a. de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt kunt u al laten bezorgen vanaf €3,95.
 • De daghap voor ouderen als Viscurry. Sajour boontjes. Couscous kan je kopen vanaf €6,15.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Avocadosoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Tartufo als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Florennes voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Nasi Indisch rundvlees
 • Verse komkommersalade
 • Rundvlees in tijmsaus
 • Venkelsoep met dille
 • Verse waldorfsalade

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Morialmé aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst wat voor type bezorgmaaltijd rijmt met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire aanbieders hebben een voordelig proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u elke dag opnieuw bestellen. Dikwijls doet u dat via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De maaltijden voor senioren worden steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment van zo’n 25 maaltijden. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vast weekmenu. In sommige gevallen is vers op maat ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Halskarbonade in jus. Witlof met bacon. Krieltjes en Sucadelapje met jus, perencompote en aardappelpuree. Hierdoor kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden in algemene zin door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan natriumarm, gemalen, glutenvrij, zoutarm of vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Morialmé. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit