Maaltijdservice Chastre-Villeroux-Blanmont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Chastre-Villeroux-Blanmont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Chastre-Villeroux-Blanmont? Via www.maaltijdbutler.be vergelijkt u snel en simpel alle bezorgers die aan huis leveren. Warme gerechten, of kant-en-klaar maaltijden die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €4,90. Aanschuiven voor Kipfilet in roomsaus en Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, gemengde groenten? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Chastre-Villeroux-Blanmont hebt u toegang tot uitstekende maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteChastre
Waarom bestellen?Meer dan 20 maaltijden per week
Postcode1450
Gemiddelde prijs€5,69
Vaak bestelde maaltijdNasi goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Chastre-Villeroux-Blanmont

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Chastre-Villeroux-Blanmont. U kunt denken aan belangrijke aanbieders als Traiteur Goossens en/of 0. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich interessante partijen en restaurants. Elk bedrijf onderscheidt zich door een heel eigen manier van bereiding en voorwaarden. Door middel van deze pagina kan u daarom de leveranciers snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat aangenamer. Twijfelt u nog? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde voorkeuren zoals bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Chastre-Villeroux-Blanmont? Geen probleem! Veel traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven structuur en smaak ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Chastre-Villeroux-Blanmont. Ideaal voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee krijgt men eenvoudig de supermarktartikelen als havervlokken of paté. Meestal gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Chastre-Villeroux-Blanmont vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Chastre-Villeroux-Blanmont? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn meerdere menu’s die voldoen aan uw gesteldheid en eventuele dieet. Neem nu Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen of Dieet Blinde Vink Puree Met Prei? Verderop treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Chastre. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Chastre-Villeroux-Blanmont voor ouderen variëren nogal. De prijs wordt gevormd door aspecten als de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes kunt u al laten bezorgen vanaf €5,4.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree vindt u vaak al vanaf €3,5.
 • De daghap voor ouderen als Stukjes rundvlees in jus wordt al bezorgd vanaf €6,6.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Linzensoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Vla om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Chastre voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Chili con carne
 • Aardappelpuree
 • Champignonsoep
 • Bloemkoolsoep
 • Bami goreng

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Chastre-Villeroux-Blanmont aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst welke vorm van een seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en kies er een. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de maaltijd-verzorgers hanteren een voordelig proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men probleemloos een nieuwe menulijst invullen. Vaak is dat mogelijk door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met grofweg 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 90+ vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service krijgt men één maaltijd per dag. In sommige gevallen is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Kip op Brabantse wijze. Parijse worteltjes. Aardappelpuree en Macaronischotel. Op die manier krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Denk aan glutenvrij, natriumarm, zoutarm, lactosevrij of koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Chastre-Villeroux-Blanmont. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit