Maaltijdservice Cortil-Noirmont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Cortil-Noirmont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Cortil-Noirmont? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker treft u eenvoudig alle services in de buurt! Een warme maaltijdservice, of vriesverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €3,85 per keer. Aan tafel voor Rundersaucijs met jus. Zomerse zuurkool met ananas en rozijn. Gekookte aardappelen en Kip, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Cortil-Noirmont smult u weer van complete maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteChastre
ReactieWekelijks nieuwe gerechten
Postcode1450
Maaltijd prijs€5,7
Vaak gekozen maaltijdMacaronischotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Cortil-Noirmont

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Cortil-Noirmont. Denk dan aan grote services als Home Cuisine en 0. Maar ook op regionaal niveau zijn er prima leveranciers en restaurants. Iedere leverancier heeft weer een eigen productaanbod en voorwaarden. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kan u de bedrijven probleemloos tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u menu-voorkeuren zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Cortil-Noirmont? Er is gelukkig een alternatief. Opvallend veel traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Vervolgens wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven structuur en smaak gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Cortil-Noirmont. Ideaal voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier haalt u direct de supermarktartikelen als smeerkaas of druiven. Dikwijls gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Cortil-Noirmont vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Cortil-Noirmont? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit verscheidene opwarmmaaltijden die matchen met uw wensen en eetpatroon. Wat te denken van Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen of Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen? Op deze pagina vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Chastre. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Cortil-Noirmont voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door zaken als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Gehaktschotel Met Worteltjes bestelt u vanaf €6,05.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree wordt al bezorgd vanaf €5,05.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin wordt al bezorgd vanaf €7,15.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bosintang, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Bananenvla om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Chastre voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Pasta carbonara
 • Gebakken rijst
 • Spekpannenkoek
 • Gehakt in jus
 • Runderlapje

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Cortil-Noirmont regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst welke vorm van een thuismaaltijd past bij uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het assortiment, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende dienstverleners verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u direct een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans doet u dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De maaltijden voor senioren worden vaak bezorgd middels een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle services bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook of Zalmfiletstukjes in bieslooksaus, gesmoorde prei en aardappelpuree. Op die manier kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond is essentieel. Sommige ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld glutenvrij, zoutarm, natriumarm, gemalen of wellicht veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Cortil-Noirmont. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit