Maaltijdservice Gentinnes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gentinnes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Gentinnes? Met behulp van deze website treft u overzichtelijk alle services die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of dagverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €3,55 per maaltijd. Aan tafel voor Runderlapje, spruitjes, gekookte aardappelen en Boereworst Met Wortelstamppot? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Gentinnes smult u weer van de lekkerste gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteChastre
RecensieUnieke recepten
Postcode1450
Prijs per gerecht€5,71
Vaak gekozen maaltijdEendenvlees in zoetzure saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Gentinnes

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Gentinnes. Neem interessante partijen als Vlotter en Prego. Maar ook lokaal kan men kiezen voor verschillende organisaties en zorginstellingen. Elke aanbieder biedt een “eigen” menu en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door maaltijdbutler.be kan u daardoor de bezorgers rustig naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u menu-voorkeuren zoals lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Gentinnes? Geen probleem! Nogal wat traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gentinnes. Een uitkomst voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders beschikken over een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier koop u direct nuttige boodschappen zoals chocolade vla of snoep. Gewoonlijk gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Gentinnes vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Gentinnes? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn allerlei mogelijkheden die matchen met uw eisen en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree of Tomatensoep Met Balletjes? Aan de hand van deze website bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Chastre. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gentinnes voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs heeft te maken met bijvoorbeeld de organisatie, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree bestelt u vanaf €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Gentse Waterzooi is verkrijgbaar vanaf €3,95.
 • Een warme daghap voor senioren als Sukadelapje in jus, sperziebonen en aardappelpuree bestelt u vanaf €6,95.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Groentesoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Croquembouche als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Chastre voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Macaronischotel
 • Doperwtenpuree
 • Kipvink in jus
 • Rundergoulash
 • Kip Andorra

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gentinnes aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor type bezorgmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk beschikbare aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote aanbieders verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via internet. De (warme) maaltijden wordt doorgaans geleverd door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met ongeveer 20 maaltijden. Bij diepvries kunt u kiezen uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met één maaltijd per dag. Soms is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdservices werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Wrap kip madras of Rookworst met stamppot zuurkool. Hiermee zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod elke week. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om lactosevrij, gemalen, natriumarm, glutenvrij of juist koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Gentinnes. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit