Maaltijdservice Bailièvre

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bailièvre voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Bailièvre? Middels de maaltijdservice-vergelijker treft u snel en simpel alle firma’s die aan huis leveren. Warme gerechten, of een opwarmmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €5,25. Smullen van Runderbouillon en Gepaneerde kipnuggets? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Bailièvre krijgt u verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteChimay
ErvaringVeel variëteit in gerechten
Postcode6460
Gemiddelde menuprijs€6,89
Vaak bestelde maaltijdKip Andorra

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Bailièvre

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Bailièvre. U kunt denken aan populaire bedrijven als HelloFresh of Home Cuisine. Maar ook op regionaal niveau zijn er tal van organisaties en speciale eetpunten. Elke service levert een eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van deze website kan u daarom de firma’s probleemloos tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er bepaalde voorkeuren als lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Bailièvre? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bailièvre. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig gedaan door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel aanbieders hebben ook een nuttige boodschappendienst voor senioren. Zo bestelt men direct nuttige boodschappen zoals scharreleieren en druiven. Meestal zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Bailièvre vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Bailièvre? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden flink wat mogelijkheden die in lijn zijn met uw gesteldheid voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje of Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Op deze pagina bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Chimay. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet uittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bailièvre voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door factoren als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus is er al voor €4,65.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,9.
 • Een warme dagschotel als Broccoli rollade schotel kunt u al bestellen vanaf €6,8.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Tom kha kai, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Karnemelkse bloempap om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Chimay voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Reepjes kalkoenvlees in saus
 • Kippenbout à la bonne femme
 • Hutspot, gesneden rundvlees
 • Snijbonen met een kipfilet

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bailièvre aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst welk soort seniorenmaaltijd rijmt met uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en kies een geschikte. Let goed op het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De grote leveranciers hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kan men zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen is dat mogelijk door even te bellen, via de papieren bestellijst of met de computer. De seniorenmaaltijden worden niet zelden aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met ongeveer 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 75 – 125 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Spinazie à la crème met champignons of Roerei met spinazie à la crème. Zo krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten helpt mee aan een goede balans en energie. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan lactosevrij, natriumarm, zoutarm, gemalen of wellicht vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Bailièvre. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit