Maaltijdservice Robechies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Robechies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Robechies? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u probleemloos alle organisaties in uw regio! Tafeltje dekje, of een bezorgmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €3,75 per keer. Smullen van Heldere vermicellisoep of Boe­ren­kool­stoof met ei? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Robechies beschikt u over gezonde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteChimay
RecensieVaste bezorgdagen
Postcode6460
Prijs per gerecht€6,9
Meest gekozen maaltijdWitte rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Robechies

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Robechies. Bijvoorbeeld interessante bedrijven als Colruyt en 0. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich verscheidene aanbieders en restaurants. Iedere service hanteert zijn eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van deze website kan u daardoor de bezorgers probleemloos tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen als o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Robechies? Geen probleem! Meer en meer traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven structuur en smaak optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Robechies. Een prima oplossing voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee koop men moeiteloos praktische of verse producten als huzarensalade en rauwe ham. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Robechies vergelijken

Zoekt u een heerlijke diepvriesmaaltijd in Robechies? Of zoekt u de meest verse koelverse maaltijden? Of zoekt u een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit een hoop menu’s die voldoen aan uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Denk maar aan Kaasburger Met Spinazie En Puree of Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen? Via onze vergelijker ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Chimay. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Robechies voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door zaken als de organisatie, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet kunt u al bestellen vanaf €6,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas kunt u al bestellen vanaf €4.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kalkoenschnitzel met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten kunt u al bestellen vanaf €5,95.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Ossenstaartsoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Sinaasappel mousse na. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Chimay voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Groentensoep met gehaktballen
 • Lekkerbekje met sperziebonen
 • Gehaktballetjes in satésaus
 • Andijviestamppot, speklapje
 • Stamppot Hutspot met worst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Robechies bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor type kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk professionele maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Let goed op het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste maaltijdservices verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u supersnel opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders kan dit via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De menu’s worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met om en nabij de 20 menu’s. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsHamburger, currysaus, baby wortelen, krieltjes of Varkensschnitzel, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes. Zodoende kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten heeft invloed op een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel is essentieel. Diverse senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, glutenvrij, natriumarm en ook eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Robechies. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit