Maaltijdservice Saint-Remy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Saint-Remy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Saint-Remy? Met behulp van onze vergelijker vindt u eenvoudig alle firma’s in de buurt! Warm geleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,70 per gerecht. Smullen van Vegastukjes in paddenstoelensaus met koolrabi à la crème en volkoren macaroni of Gestoofde vis met bieslooksaus, ratatouille en witte rijst? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Saint-Remy beschikt u over verse maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteChimay
RecensieZelf bezorgdag kiezen
Postcode6460
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,91
Vaak gekozen maaltijdGroentesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Saint-Remy

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Saint-Remy. We hebben het over erkende aanbieders als Vlotter of Aldi. Maar ook lokaal ontstaan er allerlei partijen en restaurants. Elke aanbieder heeft zo een eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u de services overzichtelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u dieetwensen als o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Saint-Remy? Ook dan bent u welkom! Steeds meer traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Saint-Remy. Een redding voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheideneservices voorzien in een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor bestelt u gelijk belangrijke boodschappen als kaas extra belegen montbeliarde of falafel burger. Normaal kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Saint-Remy vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Saint-Remy? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit een hoop type aanbieders die aansluiten bij uw gesteldheid en eetpatroon. Denk maar aan Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst of Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen? Aan de hand van deze website vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Chimay. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Saint-Remy voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs hangt namelijk af van zaken als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij kunt u al bestellen vanaf €5,9.
 • Vriesverse maaltijd als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas is verkrijgbaar vanaf €3,9.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Koolvis, broccoli, kruidenpuree kan je kopen vanaf €6,3.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Gazpacho, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Bosvruchten yoghurt ijs om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Chimay voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Gegrilde groentenmix in saus
 • Aardappelpartjes rozemarijn
 • Babi pangang, rijstfantasie
 • Stamppot Witlof met gehakt

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Saint-Remy regelen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst welk soort ouderenmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk aangesloten leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het type maaltijden, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote aanbieders bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kunt u supersnel nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dat via de telefoon, met behulp van de menukaart, of online. De menu’s worden steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 15 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Varkensfiletlapje met mosterdroomsaus, bloemkool en gele rijst en Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen. Op die manier zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld natriumarm, lactosevrij, zoutarm, gemalen of wellicht vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Saint-Remy. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit