Maaltijdservice Izel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Izel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Izel? Dankzij deze website treft u overzichtelijk alle services in de buurt! Een warme maaltijdservice, of vriesverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €3,55 per keer. Aan tafel voor Gekookte aardappels of Zalmfilet met bos-uitjessaus, sperziebonen en aardappelpuree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Izel profiteert u van complete maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteChiny
ReactieNiet meer naar de winkel
Postcode6810
Maaltijd prijs€5
Geliefde maaltijdBami babi pangang

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Izel

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Izel. Denk aan populaire firma’s als Traiteur Goossens of Wink. Ook in de gemeente zelf bestaan er verscheidene initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Iedere leverancier wordt bestempeld door zijn eigen keuken en voorwaarden. Door middel van deze pagina kunt u de bezorgers rustig met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Izel? Er kan meer dan u denkt! Een groot aantal traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven voedingswaarden onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Izel. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven voorzien in een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende krijgt u direct praktische of verse producten als kaas extra belegen blaarkop en falafel burger. Veelal kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Izel vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Izel? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit meerdere menu’s die matchen met uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin of Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree? Op deze pagina bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Chiny. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig verse bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Izel voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs wordt samengesteld door onderdelen als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree wordt al bezorgd vanaf €5,5.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen vindt u vaak al vanaf €3,7.
 • Een warme daghap voor senioren als Spaghetti Bolognese, kaas kan je kopen vanaf €7,25.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Juliennesoep, iets te drinken en een toetje als Fraises Wilhelmine om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Chiny voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Spinaziestamppot, braadworst
 • Koolvisfilet in mosterdsaus
 • Stamppot Zuurkool met appel
 • Rundvlees in basilicumsaus
 • Kip kerrie ananas schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Izel aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en maak een keuze. Check vooral het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote leveranciers verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kan men zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal kan dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of met de computer. De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 75 – 125 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle services komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Vegetarische cordon bleu met vegetarische jus, aardappelpuree, gemengde groenten of Rundstong Madeirasaus Puree. Handig, want zo zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd draagt bij aan een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, zoutarm of wellicht koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Izel. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit