Maaltijdservice Chiny

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Chiny voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Chiny? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be vergelijkt u snel en simpel alle services die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €4,05 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Babi pangang met atjar ananas en nasi goreng en Koninginnesoep met kip? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Chiny krijgt u voedzame maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuxemburg
GemeenteChiny
RecensieOok voor diëten
Postcode6810
Prijs per maaltijd€5,04
Meest gekozen maaltijdGehaktballetjes in uienjus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Chiny

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Chiny. U kunt denken aan populaire leveranciers als Delimeal en Prego. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij verschillende organisaties en slagerijen. Elk bedrijf heeft weer z’n eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de firma’s op uw gemak naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u voorkeuren zoals eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Chiny? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel traiteurs voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Chiny. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In de regel georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende krijgt men moeiteloos nuttige boodschappen zoals biscuits of beschuit. Normaal kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Chiny vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Chiny? Of prefereert u de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit een groot aantal type aanbieders die in lijn zijn met uw voorkeuren en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree of Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie? Via onze vergelijker ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Chiny. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Chiny voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs hangt namelijk af van zaken als de aanbieder, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten is verkrijgbaar vanaf €5,75.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen is beschikbaar vanaf €4,75.
 • Een warme daghap voor senioren als Gegrilde stukjes van soja in uienjus, groentemix van sperziebonen, boterbonen en parijse worteltjes en kruimig gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €7,25.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Preisoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Advokaat ijs om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Chiny voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm
 • Wisselmenu Asperge Brabanconne
 • Varkenslapje in champignonsaus
 • Tortellini met gehakt en kaas
 • Champignonsoep met rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Chiny bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor soort bezorgmaaltijd past bij uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk populaire bezorgservices en selecteer er een. Let met name op het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele services verstrekken een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men zonder problemen opnieuw bestellen. Vaak kan dat via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of online. De maaltijden voor thuis worden in algemene zin thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 90+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdservices hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Varkenshaas, botergroenten, gebakken aardappelen en Varkenssaucijsje met mosterdjus, witte rijst, sperziebonen. Daardoor kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: elke week. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, natriumarm of misschien vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Chiny. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente