Maaltijdservice Jamoigne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Jamoigne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Jamoigne? Via maaltijdbutler.be achterhaalt u supersnel alle leveranciers in de buurt! Warme gerechten, of vriesverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €4,00 per gerecht. Smullen van Rundvlees in Aziatische kokossaus, Sajour lodeh en nasi goreng en Verse waldorfsalade? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Jamoigne hebt u toegang tot heerlijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteChiny
Waarom bestellen?Wat een uitkomst
Postcode6810
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,01
Vaak gekozen maaltijdNaturel-pannenkoek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Jamoigne

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Jamoigne. Denk dan aan grote partijen als Marley Spoon en Carrefour. Echter, ook heel lokaal ontstaan er verschillende leveranciers en wijkrestaurants. Elke organisatie levert een heel eigen menu en bestelvoorwaarden. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de bedrijven snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren als onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Jamoigne? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven geur, kleur en smaak intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Jamoigne. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste services hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval haalt men gelijk belangrijke boodschappen als kaas extra belegen montbeliarde en abrikozenjam. Doorgaans zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Jamoigne vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Jamoigne? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit een groot aantal thuismaaltijden die aansluiten bij uw wensen en mogelijke allergieën. U kunt denken aan Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat en Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree? Aan de hand van deze website treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Chiny. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan vers bereidde bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelentesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Jamoigne voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door elementen als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree is verkrijgbaar vanaf €5,65.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus wordt al bezorgd vanaf €4,7.
 • Een daghap aan huis als Varkenssaucijsjes in uienjus. Groentemix. Gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €6.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Czernina, een extra salade en een dessert als Brownie als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Chiny voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Jonge kabeljauw in roomsaus
 • Stamppot koolraap met appel
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Groentesoep met balletjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Jamoigne aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na wat voor ouderenmaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Kijk goed na het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste leveranciers verstrekken een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u eenvoudigopnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dat telefonisch, via een menulijst, of email / internet. De maaltijden voor thuis worden gewoonlijk geleverd door een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 25 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Pasta Venetia of Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix. Daardoor zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden normaliter door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: elke week. Vriesvers: om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met lactosevrij, gemalen, glutenvrij, zoutarm en ook veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Jamoigne. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit