Maaltijdservice Les Bulles

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Les Bulles voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Les Bulles? Via deze website vindt u supersnel alle firma’s in de buurt! Warm geleverd, of een dagvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. En dat al vanaf €5,25 per maaltijd. Genieten van Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli of Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Les Bulles ontvangt u gezonde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteChiny
ReactieEen verademing
Postcode6811
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,02
Vaak gekozen maaltijdMaaltijdpoffertjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Les Bulles

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Les Bulles. Neem bijv. grote services als Ekomenu of Lidl. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij allerlei instellingen en sociale voorzieningen. Iedere partij biedt een eigen assortiment en voorwaarden. Met behulp van maaltijdbutler.be kan u daarom de services rustig tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen als onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Les Bulles? Dat is niet erg! Flink wat traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Later worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Les Bulles. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak op touw gezet door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel bezorgers beschikken over een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee haalt men eenvoudig praktische of verse producten als leverkaas en afwasborstel. Doorgaans kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Les Bulles vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Les Bulles? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn diverse seniorenmaaltijden die overeenstemmen met uw gesteldheid en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Vol Au Vent Puree of Kip Kerriesaus Met Rijst? Verderop ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Chiny. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs verse bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Les Bulles voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief hangt af van zaken als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus bestelt u vanaf €5,65.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen bestelt u vanaf €3,75.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Cordon bleu, rozemarijn aardappel en Westlandse groente bestelt u vanaf €5,9.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Bosintang, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Aardbeien ijs om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Chiny voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Beste bereide maaltijden

 • Gehakt, prei, aardappelpuree
 • Vegetarische roerbakstukjes
 • Stamppot spitskool met kaas
 • Reepjes kippenvlees in jus
 • Kippensoep met vermicelli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Les Bulles regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na welke vorm van een bezorgmaaltijd matcht met uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk populaire maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Check vooral het type maaltijden, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote maaltijdservices hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men eenvoudignieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via internet. De maaltijden worden in algemene zin tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 50 – 100 blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsRunderstoofpotje of Zalmfilet in botersaus. Hiermee zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u deze besteld heeft. Door middel van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden meestal door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke week. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of beperkten eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, gemalen en niet te vergeten eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Les Bulles. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit