Maaltijdservice Suxy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Suxy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Suxy? D.m.v. onze tool achterhaalt u moeiteloos alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,95 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Sperziebonen of Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot hutspot? Maar lukt zelf koken niet meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Suxy hebt u toegang tot voedzame maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteChiny
Waarom bestellen?Bespaart me veel tijd
Postcode6812
Prijs per gerecht€5,03
Vaak bestelde maaltijdHutspot, rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Suxy

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Suxy. Denk aan veel gekozen leveranciers als Meal-Story en/of Vlotter. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich prima instanties en sociale voorzieningen. Iedere partij heeft zo een eigen aanbod en voorwaarden. Met behulp van www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de leveranciers gemakkelijk naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren als vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Suxy? Er kan meer dan u denkt! Best veel traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse maaltijden
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Suxy. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties hanteren ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. In dat geval koop u snel verse of handige boodschappen als leverkaas of leverkaas. Doorgaans zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Suxy vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Suxy? Of prefereert u echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit een groot aantal maaltijdservices die passen bij uw uw wensen en eetpatroon. Neem nu Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree of Boereworst Met Wortelstamppot? Verderop vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Chiny. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Suxy voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd is afhankelijk van onderdelen als de aanbieder, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat kunt u al laten bezorgen vanaf €5,1.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree is beschikbaar vanaf €4,5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Champignonsoep met rundvlees kunt u al laten bezorgen vanaf €7,45.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Phở, iets te drinken en iets fris zoals Boerenjongens mousse achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Chiny voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Reepjes kalkoenvlees in saus
 • Lamsvlees in rozemarijnsaus
 • Hutspot, gesneden rundvlees
 • Braadworst in barbecuesaus
 • Tomatensoep met balletjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Suxy regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast welke vorm van een opwarmmaaltijd rijmt met uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgservices en kies er een. Let met name op het type maaltijden, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste leveranciers hebben een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls kan dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of via de website. De gerechten worden steeds vaker thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 30 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 70+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er vaak één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Macaronischotel bolognese of Aardappelrösti. Op die manier krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De microgolf-maaltijden worden normaliter door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over lactosevrij, natriumarm, zoutarm, glutenvrij en niet te vergeten vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Suxy. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit