Maaltijdservice Neupré

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Neupré voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Neupré? Via onze tool treft u probleemloos alle services die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een bezorgmaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €4,20 p.p. Flink uitpakken met Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree of Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Neupré profiteert u van verse maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteNeupré
ReactieEenvoudig opwarmen
Postcode4120
Maaltijd prijs€5,15
Maaltijd-topperChinese wokschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Neupré

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Neupré. Neem interessante partijen als Foodbag of 0. Maar ook lokaal kunt u terecht bij interessante instanties en wijkrestaurants. Elke partij heeft weer een “eigen” menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels www.maaltijdbutler.be kunt u dus de services eenvoudig op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval dieetwensen zoals onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Neupré? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Neupré. Ideaal voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo bestelt u gelijk de boodschappen zoals vanillevla en abrikozenjam. Veelal zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Neupré vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Neupré? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit relatief veel maaltijdservices die voldoen aan uw eisen en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree en Dieet Kippenworst Spinazie Puree? Op deze pagina ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Neupré. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Neupré voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van zaken als de leverancier, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet is er al voor €6,1.
 • Vriesverse maaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt vindt u vaak al vanaf €4,2.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kaasburger Met Spinazie En Puree wordt al bezorgd vanaf €7,25.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Linzensoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Fruit na. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Neupré voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Asperge beenham schotel
 • Visburger met groenten
 • Aardappelpannenkoeken
 • Klapstuk met hutspot
 • Spinazie a la creme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Neupré bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst welk soort kant-en-klaar maaltijd past bij uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de beschikbare maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Bekijk met name het aanbod, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste leveranciers stunten met een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk kan dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of met de tablet. De maaltijden voor senioren worden in de regel geleverd door een vriendelijke bezorgservice in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 75 – 125 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle services werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsPittige sperzieboontjes en Runderstoofpotje. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om zoutarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij en ook vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Neupré. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente