Maaltijdservice Sprimont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sprimont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Sprimont? Aan de hand van deze pagina treft u snel en simpel alle aanbieders die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een vriesverse gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,35 p.p. Ouderwets genieten van Rundergehaktballetjes satésaus, taugé-kool-paprikamix en nasi goreng of Varkensvlees in saus? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Sprimont krijgt u ambachtelijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteSprimont
RecensieSluit aan op dieetwensen
Postcode4140
Maaltijd prijs€5,17
Vaak gekozen maaltijdGebakken kibbeling

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Sprimont

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Sprimont. Neem grote organisaties als Foodbag of Foodbag. Ook in deze plaats zelf bestaan er allerlei partijen en zorginstellingen. Iedere optie biedt zijn eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels onze vergelijker kunt u de bezorgers probleemloos op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen als o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Sprimont? Er is gelukkig een alternatief. Een aanzienlijk deel van de traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sprimont. Ideaal voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere firma’s hanteren ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor krijgt u zonder moeite praktische of verse producten als halfvolle vanille yoghurt of margarine. Veelal gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Sprimont vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Sprimont? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit talloze opties die passen bij uw uw wensen en mogelijke diëten. Neem nu Rundstong Madeirasaus Puree of Spaghetti Bolognese Kaas? Op deze pagina ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Sprimont. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sprimont voor ouderen variëren nogal. De prijs hangt namelijk af van bijvoorbeeld de leverancier, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree is verkrijgbaar vanaf €5,8.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree wordt al bezorgd vanaf €4,6.
 • De daghap voor ouderen als Gegrilde vegastukjes in jus. Groentestoverij met amandel-rozijnen. Gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,6.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Aardappelsoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Sorbet na. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Sprimont voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Gehaktballen in uienjus
 • Spaghetti met broccoli
 • Witlofschotel met ham
 • Gebonden tomatensoep
 • Kip Andorra schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sprimont bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na wat voor categorie ouderenmaaltijd in lijn is met uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kan men overzichtelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat per telefoon, met behulp van de menulijst, of email / internet. De menu’s worden gemiddeld genomen geleverd door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met pakweg 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 100+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Rundergehaktballetjes in saus en Vegetarische balletjes in satésaus met gebakken ei en nasi goreng. Zo kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat wekelijks. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding is van belang voor een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over zoutarm, gemalen, lactosevrij, natriumarm of misschien vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Sprimont. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente