Maaltijdservice Brûly-De-Pesche

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Brûly-De-Pesche voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Brûly-De-Pesche? Middels deze pagina ontdekt u supersnel alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,25 per maal. Smullen van Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten of Vegetarische balletjes in satésaus, nasi goreng? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Brûly-De-Pesche beschikt u over de lekkerste gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteCouvin
Waarom bestellen?Lage prijs per maaltijd
Postcode5660
Gemiddelde kosten€6,04
Maaltijd-topperStamppot boerenkool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Brûly-De-Pesche

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Brûly-De-Pesche. Denk dan aan belangrijke leveranciers als Colruyt en Ekomenu. Maar ook lokaal zijn er allerlei initiatieven en speciale eetpunten. Elke organisatie heeft weer een heel eigen manier van bereiding en voorwaarden. Geholpen door onze tool kan u daarom de services snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u voorkeuren als bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Brûly-De-Pesche? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Daarna worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Brûly-De-Pesche. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste firma’s hanteren ook een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor haalt men moeiteloos belangrijke boodschappen als dieetproducten en paté. Meestal zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Brûly-De-Pesche vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Brûly-De-Pesche? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn een groot aantal opwarmmaaltijden die matchen met uw wensen voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree of Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree? Verderop achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Couvin. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Brûly-De-Pesche voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt heeft te maken met zaken als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree vindt u vaak al vanaf €6,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen is beschikbaar vanaf €3,5.
 • De daghap voor ouderen als Twentse gehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel kan je kopen vanaf €5,8.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Knoflooksoep, een extra salade en een dessert als Oranjevla na. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Couvin voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Stukjes rundvlees in jus
 • Broccoli rollade schotel
 • Tomatensoep met prei vg
 • Kick Through Spaghetti
 • Gepaneerde kipnuggets

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Brûly-De-Pesche aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor soort kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen maaltijddiensten en kies er een. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele services stunten met een voordelig proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of met de computer. De menu’s worden in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Kibbeling met ravigottesaus. Mexicomix. Gebakken krielaardappeltjes en Kip kantonees, rijstmix. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. Vriesvers: om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse senioren of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, zoutarm en ook vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Brûly-De-Pesche. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit