Maaltijdservice Brûly

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Brûly voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Brûly? Dankzij onze vergelijker achterhaalt u gemakkelijk alle services die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een dagvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,60 per maaltijd. Aan tafel voor Kipfilet in roomsaus of Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, spinazie? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Brûly geniet u van uitstekende maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteCouvin
RecensieAantrekkelijke prijzen
Postcode5660
Maaltijd prijs€6,03
Vaak gekozen maaltijdVier-groentenstamppot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Brûly

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Brûly. U kunt denken aan belangrijke services als Meal-Story en 0. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij prima organisaties en sociale voorzieningen. Elke aanbieder hanteert een eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van onze vergelijker kan u de bezorgdiensten snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Brûly? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Brûly. Ideaal voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor senioren. In dat geval koop men gelijk broodnodige boodschappen als pate’s en gekookte achterham. Doorgaans gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Brûly vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Brûly? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit velerlei type aanbieders die kloppen met uw eisen en menu voorkeuren. Neem nu Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree of Gentse Waterzooi? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Couvin. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Brûly voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt komt tot stand door o.a. de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree vindt u vaak al vanaf €5,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,25.
 • De daghap voor ouderen als Nasi goreng bestelt u vanaf €6,45.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Kippensoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Sundae om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Couvin voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Zalmfilet in mosterdsaus
 • Erwtensoep met rookworst
 • Asperge beenham schotel
 • Nasi Indisch rundvlees
 • Rundvlees in tijmsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Brûly aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd matcht met uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk populaire bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de maaltijd-verzorgers stunten met een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men moeiteloos weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker is dat mogelijk per telefoon, via een menulijst, of met de computer. De (warme) maaltijden wordt meestal bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 20 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste menu’s. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Babi pangang, rijstfantasie en Pasta Venetia. Hierdoor kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u deze besteld heeft. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Vriesvers: om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd vormt het fundament van een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld zoutarm, natriumarm, gemalen, glutenvrij en niet te vergeten veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Brûly. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit