Maaltijdservice Astene

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Astene voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Astene? Met behulp van onze tool achterhaalt u moeiteloos alle bedrijven die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of dagverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €3,50 p.p. Genieten van Vegetarische braadworst met vegetarische jus, aardappelpuree persillade, andijvie à la crème of Omelet met tomatensaus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Astene ontvangt u gezonde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteDeinze
Waarom bestellen?Belangrijke voedingsstoffen
Postcode9800
Prijs per gerecht€5,77
Populaire maaltijdBloemkool met rundvlees schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Astene

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Astene. Denk dan aan landelijke aanbieders als 15Gram en 15Gram. Maar ook lokaal bestaan er verscheidene partijen en verswinkels. Elke service hanteert zijn eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij www.maaltijdbutler.be kan u de leveranciers gemakkelijk op een rijtje zetten. Het kiezen van de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er dieetwensen zoals onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Astene? Er is een oplossing! Opvallend veel traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Astene. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal gedaan door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste firma’s beschikken over een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee haalt u probleemloos de boodschappen zoals koffiemelk of vanillevla. In de regel gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Astene vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Astene? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse maaltijden? Of heeft u liever een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden diverse maaltijdservices die rijmen met uw gesteldheid en diëten/allergieën. Wat dacht u van Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie of Witte Pens Met Rodekool En Puree? Onderstaand bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Deinze. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Astene voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van factoren als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree vindt u vaak al vanaf €4,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas wordt al bezorgd vanaf €5,15.
 • Een warme dagschotel als Hollandse hachee, rodekool met appeltjes en gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €7,35.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Goulashsoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Aardbeien om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Deinze voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Zalmfilet in zoete mosterdsaus
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Schelvis in Dijon-mosterdsaus
 • Groentensoep met gehaktballen
 • Gehaktballetjes in satésaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Astene bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na welk soort kant-en-klaar maaltijd past bij uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk professionele maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste services geven een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kunt u zonder moeite opnieuw bestellen. Steeds vaker doet u dat via telefoon, door gerechten in te vullen, of met de computer. De maaltijden voor senioren worden in algemene zin geleverd aan huis door een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 30 menu’s. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 80+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle aanbieders werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Tongschar-zalmrol met hollandaisesaus, gekookte aardappelen, broccoli en Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden vaak door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: wekelijks. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om natriumarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij of wellicht eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Astene. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit