Maaltijdservice Wortegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wortegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Wortegem? Aan de hand van deze pagina doorzoekt u overzichtelijk alle aanbieders in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of kant-en-klaar maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €3,95 p.p. Flink uitpakken met Lekkerbekje in dillesaus, worteltjes en doperwten mix en aardappelpuree en Runderlapje? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Wortegem krijgt u verse gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteWortegem-Petegem
ReactieVol vitaminen en mineralen
Postcode9790
Gemiddelde menuprijs€5,76
Meest gekozen maaltijdKoolvis, broccoli, kruidenpuree

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Wortegem

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Wortegem. Bijvoorbeeld veel gekozen aanbieders als Colruyt of 15Gram. Ook in de gemeente zelf zien we verschillende partijen en restaurants. Iedere aanbieder wordt gekenmerkt door een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. onze vergelijker kunt u dus de bezorgers rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren als bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Wortegem? Er is een oplossing! Nogal wat traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven structuur en smaak onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wortegem. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In de regel gedaan door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval haalt men gelijk belangrijke boodschappen als snoeptomaatjes of kaas extra belegen blaarkop. Normaal zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Wortegem vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Wortegem? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit meerdere opties die overeenstemmen met uw eisen voedingspatroon. U kunt denken aan Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree of Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees? Op maaltijdbutler.be ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Wortegem-Petegem. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wortegem voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door factoren als het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees kunt u al laten bezorgen vanaf €6,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree vindt u vaak al vanaf €5,35.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Hutspot, hachee is beschikbaar vanaf €6,85.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Erwtensoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Chipolata mousse achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Wortegem-Petegem voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kipragout met Parijse wortelen
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Runderlapje in champignonsaus
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Kippenbout à la bonne femme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wortegem bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast wat voor soort bezorgmaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk populaire leveranciers en kies een geschikte. Let goed op het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste aanbieders verstrekken een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u probleemloos nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden vaak thuisbezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Vegastukjes in paddenstoelensaus met koolrabi à la crème en volkoren macaroni of Kippenbout Groentenkrans Met Puree. Hierdoor zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De opwarmmaaltijden worden meestal door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd is van belang voor uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel is essentieel. Veel ouderen of beperkten eten volgens een strikt dieet. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, gemalen of wellicht veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Wortegem. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit