Maaltijdservice Petegem-Aan-De-Schelde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Petegem-Aan-De-Schelde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Petegem-Aan-De-Schelde? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u moeiteloos alle services die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of kant-en-klaar maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,15 per keer. Ouderwets genieten van Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree en Babi ketjap. Karee djawa. Witte rijst? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Petegem-Aan-De-Schelde krijgt u voedzame gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteWortegem-Petegem
RecensieVraag om voedingsadvies
Postcode9790
Gemiddelde menuprijs€5,75
Vaak gekozen maaltijdKip, worteltjes, aardappelpuree

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Petegem-Aan-De-Schelde

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Petegem-Aan-De-Schelde. Neem bijv. populaire bedrijven als Meal-Story of Foodbag. Ook in deze plaats zelf bestaan er tal van leveranciers en zorginstellingen. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door maaltijdbutler.be kunt u de aanbieders gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen als o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Petegem-Aan-De-Schelde? Er kan meer dan u denkt! Best veel cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Petegem-Aan-De-Schelde. Ideaal voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven hebben ook een praktische boodschappendienst voor senioren. Op die manier haalt u snel de boodschappen zoals jam of allesreiniger. Gewoonlijk kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Petegem-Aan-De-Schelde vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Petegem-Aan-De-Schelde? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn veel verschillende thuismaaltijden die in lijn zijn met uw situatie en mogelijke diëten. Wat te denken van Dieet Kippenbout Perziken Puree of Dieet Hamburger Witloof Aardappelen? Hieronder ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Wortegem-Petegem. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Petegem-Aan-De-Schelde voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd heeft te maken met onderdelen als de leverancier, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje is beschikbaar vanaf €5,95.
 • Vriesverse maaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin kunt u al laten bezorgen vanaf €4,85.
 • De daghap voor ouderen als Vegetarische balletjes in kerriesaus met sperziebonen en gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €7,05.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Uiensoep, een extra salade en een toetje als Patbingsu als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Wortegem-Petegem voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Gehaktschijf met appelcompote
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Lamsvlees in rozemarijnsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Petegem-Aan-De-Schelde aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor soort bezorgmaaltijd past bij uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de services hebben een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u gemakkelijkweer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dat per telefoon, via de papieren bestellijst of online. De thuismaaltijden worden vaak geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 20 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 90+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje treft men een daghap, zonder keuze. Soms is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Vegetarische balletjes arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni of Stukjes rundvlees in jus. Zodoende krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten stimuleert uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan natriumarm, zoutarm, glutenvrij, gemalen of misschien vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Petegem-Aan-De-Schelde. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit