Maaltijdservice Bachte-Maria-Leerne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bachte-Maria-Leerne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Bachte-Maria-Leerne? Geholpen door www.maaltijdbutler.be vergelijkt u moeiteloos alle leveranciers die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of dagverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €5,25 per keer. Aanschuiven voor Kipschnitzel en Babi pangang? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Bachte-Maria-Leerne hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteDeinze
Waarom bestellen?Zelf eenvoudig opwarmen
Postcode9800
Prijs per maaltijd€5,78
Vaak gekozen maaltijdWisselmenu Aspergesoep met zalm

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Bachte-Maria-Leerne

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Bachte-Maria-Leerne. Denk dan aan interessante aanbieders als Colruyt en/of Delhaize. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich interessante initiatieven en slagerijen. Elke leverancier hanteert zijn eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van deze pagina kan u daarom de organisaties eenvoudig tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u bepaalde voorkeuren zoals zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Bachte-Maria-Leerne? Er is een oplossing! Meer en meer cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Later worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bachte-Maria-Leerne. Een uitkomst voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste bezorgers hanteren ook een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor haalt men probleemloos praktische of verse producten als volle yoghurt en honing. Niet zelden zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Bachte-Maria-Leerne vergelijken

Liefhebber van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Bachte-Maria-Leerne? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn flink wat opwarmmaaltijden die overeenstemmen met uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Neem nu Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli of Bloemkoolsoep? Onderstaand vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Deinze. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bachte-Maria-Leerne voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door elementen als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree wordt al bezorgd vanaf €6,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti kan je kopen vanaf €3,6.
 • Een thuisbezorgde daghap als Gepocheerde koolvisfilet met mosterdsaus, sperziebonen en aardappelpuree is beschikbaar vanaf €7.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Harira, een extra salade en een dessert als Kaas achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Deinze voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Vegetarische balletjes in saus
 • Stamppot spruitjes met chorizo
 • Pannenkoeken met appelvulling
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Aardappelpartjes rozemarijn

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bachte-Maria-Leerne bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor soort opwarmmaaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire aanbieders hanteren een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen doet u dat via telefoon, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De menu’s worden gemiddeld genomen aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met ongeveer 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Kipschnitzel met boontjes en satesaus of Runderlapje, spruitjes, gekookte aardappelen. Zodoende kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat elke week. Vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is essentieel. Veel senioren of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan gemalen, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm of juist vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Bachte-Maria-Leerne. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit