Maaltijdservice Schelderode

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Schelderode voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Schelderode? Met behulp van onze vergelijker achterhaalt u supersnel alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €5,00 per keer. Smullen van Speklapjes met jus en preistamppot of Macaroni? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Schelderode krijgt u heerlijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteMerelbeke
RecensieAltijd in de buurt
Postcode9820
Prijs per gerecht€5,92
Populaire maaltijdSlavink in uienjus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Schelderode

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Schelderode. Neem bijv. veel gekozen aanbieders als Delimeal of 0. Ook binnen de gemeente bestaan er tal van aanbieders en restaurants. Iedere organisatie heeft zo een eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij onze vergelijker kan u de bedrijven overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Schelderode? Er kan meer dan u denkt! Nogal wat traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Schelderode. Perfect voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen op touw gezet door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Zodoende haalt u gelijk nuttige boodschappen zoals vanillevla en havermoutpap. Dikwijls kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Schelderode vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Schelderode? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit relatief veel maaltijdservices die matchen met uw situatie en eetpatroon. Neem nu Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree of Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes? Hieronder vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Merelbeke. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Schelderode voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd wordt gevormd door zaken als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenworst Spinazie Puree bestelt u vanaf €6,1.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij is beschikbaar vanaf €5,2.
 • Een thuisbezorgde daghap als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette is er al vanaf €5,65.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Bouillon, extra groenten en om het compleet te maken Kaas als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Merelbeke voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Bloemkool met rundvlees schotel
 • Spinazie schotel met gehaktbal
 • Vegetarische lasagna, spinazie
 • Kipsaté en ei met bami goreng
 • Rode kool met gehakt schotel

Steden in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Schelderode aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst wat voor soort ouderenmaaltijd in lijn is met uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en maak een keuze. Let met name op het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote dienstverleners stunten met een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met alle aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kan men probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dit via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De thuismaaltijden worden steeds vaker aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 25 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 100+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsJumping Jack Salmon of Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool. Hiermee ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod wekelijks. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, gemalen of veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Schelderode. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit