Maaltijdservice Gottem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gottem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Gottem? Dankzij www.maaltijdbutler.be ontdekt u eenvoudig alle leveranciers die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een thuismaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €3,80. Ouderwets genieten van Kalkoenbiefstukjes met kippenjus, Parijse worteltjes en gekookte aardappelen en Bloemkool met rundvlees schotel? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Gottem hebt u toegang tot ambachtelijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteDeinze
Recensie100% vers bereid
Postcode9800
Gemiddelde menuprijs€5,79
Maaltijd-topperRookworst met stamppot zuurkool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Gottem

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Gottem. Neem grote firma’s als Smartmat of Marley Spoon. Ook in deze plaats zelf zijn er verscheidene instellingen en vrijwilligersorganisaties. Elke aanbieder hanteert een heel eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door onze tool kunt u dus de bedrijven rustig op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u bepaalde wensen als bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Gottem? Geen probleem! Meer en meer traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gottem. Een redding voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel leveranciers beschikken over een premium boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier haalt u snel nuttige boodschappen zoals afbakbroodjes en rauwe ham. Meestal gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Gottem vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Gottem? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden diverse seniorenmaaltijden die rijmen met uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Zelf maaltijden online bestellen als Lasagne Bolognese of Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen? Onderstaand ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Deinze. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs de lekkerste bereide gerechten met verse producten en weinig vet beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gottem voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van zaken als de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree bestelt u vanaf €5,4.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree is er al voor €5,25.
 • Een warme dagschotel als Zalm remouladesaus groentemix gek aard wordt al bezorgd vanaf €7,45.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Gamjatang, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Hangop achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Deinze voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Roerei met spinazie à la crème
 • Tagliatelle, kip, paddestoelen
 • Alaska-koolvis in mosterdsaus
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Champignonsoep met rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gottem aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na welk soort seniorenmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk populaire bezorgservices en maak een keuze. Let met name op het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende dienstverleners verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele services.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men zonder moeite een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk kan dit per telefoon, via de papieren bestellijst of email / internet. De gerechten worden steeds vaker tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met circa 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Kalkoenlapje met Provençaalse jus, gebakken wedges en wortelen met peterselie of Karbonade gegrild met uienjus, boterbonen en witte rijst. Hiermee zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Vriesvers: om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of beperkten eten volgens een strikt dieet. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, gemalen en ook koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Gottem. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit