Maaltijdservice Meigem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Meigem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Meigem? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be vindt u overzichtelijk alle services die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een vriesverse gerecht die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,00 per persoon. Flink uitpakken met Andijvie stamppot met een gehaktbal en Gehaktbal, andijvie à la crème, aardappelpuree? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Meigem beschikt u over ambachtelijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteDeinze
RecensiePersoonlijk en herkenbaar
Postcode9800
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,81
Meest gekozen maaltijdVarkenssaucijs in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Meigem

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Meigem. Denk aan grote organisaties als Marley Spoon of 0. Maar ook in de buurt zien we tal van aanbieders en speciale eetpunten. Iedere partij wordt bestempeld door z’n eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van www.maaltijdbutler.be kan u de bezorgdiensten op uw gemak naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er maaltijdvoorkeuren zoals lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Meigem? Geen probleem! Best veel traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. In de volgende stap worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven voedingswaarden intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Meigem. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse aanbieders beschikken over een extra boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt u eenvoudig de boodschappen zoals appelsap en peren. In algemene zin gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Meigem vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Meigem? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden velerlei opties die voldoen aan uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Wat te denken van Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree en Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt? Via onze vergelijker vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Deinze. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Meigem voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met aspecten als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Kipgyros Rijst is beschikbaar vanaf €4,75.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen is beschikbaar vanaf €5,4.
 • De daghap voor ouderen als Vissersstoofpotje met basilicumsaus, worteltjes en witte rijst wordt al bezorgd vanaf €6,85.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Thaise soep, iets te drinken en om het compleet te maken Dame blanche na. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Deinze voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Spinazie schotel met gehaktbal
 • Macaroni, groenten-tomatensaus
 • Kipsaté en ei met bami goreng
 • Stamppot Andijvie met spekjes
 • Linzensoep met bleekselderij

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Meigem regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor type bezorgmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangeraden bezorgdiensten en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het assortiment, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende maaltijdservices geven een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u supersnel een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden standaard geleverd door een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 80+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Cordon Bleu met groenten en Kalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, andijvie à la crème. Daardoor krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van een handige bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten is cruciaal voor uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, natriumarm, zoutarm en niet te vergeten veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Meigem. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit