Maaltijdservice Grammene

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grammene voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Grammene? Aan de hand van onze vergelijker achterhaalt u overzichtelijk alle bedrijven in de buurt! Warm geleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €5,30 per persoon. Aanschuiven voor Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie of Varkensfiletlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool? Maar is zelf koken geen optie meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Grammene beschikt u over complete maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteDeinze
ErvaringGebalanceerde maaltijden
Postcode9800
Gemiddelde menuprijs€5,8
Vaak bestelde maaltijdRaapstelen stamppot met beenham

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Grammene

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Grammene. Neem interessante leveranciers als Delimeal of Foodbag. Maar ook in de buurt ontstaan er verscheidene instellingen en speciale eetpunten. Iedere partij hanteert zijn eigen assortiment en voorwaarden. Door middel van onze vergelijker kan u daardoor de bedrijven probleemloos tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Grammene? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven voedingswaarden intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grammene. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse leveranciers hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Hiermee bestelt men zonder moeite belangrijke boodschappen als appels of slagroom. In de regel zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Grammene vergelijken

Zoekt u een complete diepvriesmaaltijd in Grammene? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn relatief veel soorten maaltijden die rijmen met uw situatie en eventuele dieet. U kunt denken aan Bloemkoolsoep of Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree? Verderop bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Deinze. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grammene voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs is afhankelijk van o.a. de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus is verkrijgbaar vanaf €4,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €3,7.
 • Een warme dagschotel als Varkensvlees in satésaus met nasi goreng bestelt u vanaf €7,15.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Linzensoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Krentjebrij als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Deinze voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Varkensvlees met appel in saus
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Spareribs met patat en salade
 • Nasi goreng, quorn, satésaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Grammene bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst welk type thuismaaltijd past bij uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk professionele bezorgservices en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste services hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kunt u supersnel weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls is dat mogelijk per telefoon, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt veelal bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 30 menu’s. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 100+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle services gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Kippenvlees in kerriesaus en Varkensvlees in saus. Zodoende zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden meestal door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: elke week 2 keer. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan zoutarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij of juist veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Grammene. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit