Maaltijdservice Kaaskerke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kaaskerke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Kaaskerke? Middels maaltijdbutler.be vindt u probleemloos alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een thuismaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €4,10 per gerecht. Genieten van Dieet Blinde Vink Puree Met Prei en Twentse gehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Kaaskerke beschikt u over complete gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteDiksmuide
BeoordelingPersoonlijk en herkenbaar
Postcode8600
Prijs per gerecht€6,91
Vaak bestelde maaltijdVissticks met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Kaaskerke

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Kaaskerke. Denk dan aan populaire aanbieders als Dienstenthuis.be en/of Lidl. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor verschillende aanbieders en zorginstellingen. Elke leverancier levert een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via onze vergelijker kunt u de aanbieders probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er dieetwensen zoals kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Kaaskerke? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Daardoor blijven structuur en smaak ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kaaskerke. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! In de regel geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal firma’s bieden ook een premium boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee bestelt u direct de boodschappen zoals leverworst of volle melk. In algemene zin zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Kaaskerke vergelijken

Houdt u van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Kaaskerke? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn relatief veel opwarmmaaltijden die in lijn zijn met uw voorkeuren en voedingsadvies. U kunt denken aan Lasagne Bolognese of Champignonroomsoep? Onderstaand ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Diksmuide. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kaaskerke voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht komt tot stand door zaken als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel is beschikbaar vanaf €5,8.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kip Kerriesaus Met Rijst wordt al bezorgd vanaf €5,1.
 • Een daghap aan huis als Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans bestelt u vanaf €7,5.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Thenthuk, een extra salade en iets fris zoals Pap achteraf. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Diksmuide voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Macaronischotel
 • Doperwtenpuree
 • Kipvink in jus
 • Rundergoulash
 • Kip Andorra

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kaaskerke aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na welke vorm van een opwarmmaaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en selecteer er een. Bekijk met name het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote verstrekkers bieden een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde services.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kunt u gelijk een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De maaltijden worden gewoonlijk bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met om en nabij de 25 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 90+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Pastaschotel of Pastaschotel: kip met broccoli. Zo ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Middels een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over natriumarm, lactosevrij, zoutarm, gemalen of juist eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Kaaskerke. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit