Maaltijdservice Keiem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Keiem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Keiem? D.m.v. onze vergelijker vergelijkt u gemakkelijk alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,35 per keer. Genieten van Witlofschotel met ham en Varkensschnitzel in stroganoffsaus, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Keiem ontvangt u ambachtelijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteDiksmuide
RecensieLekkerste seizoensmaaltijden
Postcode8600
Gemiddelde prijs€6,92
Meest gekozen maaltijdVisburger met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Keiem

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Keiem. Denk aan landelijke firma’s als Delhaize of Foodbag. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich tal van partijen en restaurants. Iedere service onderscheidt zich door een “eigen” productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via deze pagina kunt u de services probleemloos naast elkaar zetten. De keuze maken voor de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende wat aangenamer. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u dieetwensen als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Keiem? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden deze producten snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Keiem. Een redding voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal organisaties hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor ouderen. Zo krijgt men probleemloos de boodschappen zoals desem meergranen en broodbeleg. Vaak gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Keiem vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Keiem? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit talloze opties die in lijn zijn met uw eisen en eventuele dieet. Wat te denken van Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree of Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten? Onderstaand vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Diksmuide. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Keiem voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door onderdelen als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. is er al vanaf €4,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Gehaktschotel Met Worteltjes kunt u al bestellen vanaf €4,55.
 • Een warme dagschotel als Preiroomsoep wordt al bezorgd vanaf €5,95.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bamisoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Sinaasappel mousse als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Diksmuide voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Chili sin carne
 • Aardappelrösti
 • Slavink in jus
 • Doperwtensoep
 • Witte rijst

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Keiem aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na welk soort bezorgmaaltijd in lijn is met uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en kies een geschikte. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de leveranciers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dat via de telefoon, met behulp van de menukaart, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden standaard aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 30 gerechten. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 100+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is vers op maat ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Spaghetti Bolognese Kaas of Babi ketjap, mihoen goreng. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Via de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over glutenvrij, natriumarm, gemalen, zoutarm en ook veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Keiem. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit