Maaltijdservice Lampernisse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lampernisse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Lampernisse? Door middel van deze website bekijkt u gemakkelijk alle firma’s in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of een vriesverse gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,45 per maal. Aanschuiven voor Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, stoofpeertjes en Chili con carne, gehakt, rijst? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Lampernisse beschikt u over heerlijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteDiksmuide
RecensieAandacht en ambacht
Postcode8600
Prijs per maaltijd€6,93
Vaak gekozen maaltijdLekkerbekje met sperziebonen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Lampernisse

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Lampernisse. Denk dan aan belangrijke bedrijven als HelloFresh en/of Yumbel. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich interessante leveranciers en zorginstellingen. Elke aanbieder heeft zo een eigen productaanbod en voorwaarden. D.m.v. deze website kan u daarom de services gemakkelijk naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval specifieke wensen zoals o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Lampernisse? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Hierna worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lampernisse. Ideaal voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier koop men probleemloos de boodschappen zoals leverpastei of ontbijtspek. Normaliter gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Lampernisse vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Lampernisse? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden talloze maaltijdservices die passen bij uw uw gesteldheid voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel of Kippenbout Met Appelmoes En Puree? Via onze vergelijker vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Diksmuide. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lampernisse voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van onderdelen als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree bestelt u vanaf €6,45.
 • Een vriesverse maaltijd als Groentesoep Met Balletjes is er al voor €4,9.
 • Een warme daghap voor senioren als Varkensvlees, sperziebonen, aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,35.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Roomsoep, extra groenten en een dessert als Sorbet om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Diksmuide voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kipfilet in jus
 • Ossestaartsoep
 • Omelet in saus
 • Kaaskroketjes
 • Groentesoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lampernisse bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst welke vorm van een maaltijdservice in lijn is met uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangesloten maaltijdservices en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote dienstverleners geven een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men zonder problemen een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk kan dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of met de computer. Het eten wordt altijd geleverd door een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vast weekmenu. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Drumsticks met vleesjus, witte rijst, sperziebonen en Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel. Handig, want zo ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over gemalen, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij en ook veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Lampernisse. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit