Maaltijdservice Anseremme

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Anseremme voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Anseremme? Via deze pagina bekijkt u eenvoudig alle organisaties in uw regio! Een warme maaltijdservice, of vriesverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €5,15 per maaltijd. Aanschuiven voor Lamsvlees in rozemarijnsaus en Rode kool met appel? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Anseremme profiteert u van ambachtelijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteDinant
RecensieWekelijkse bestellijst
Postcode5500
Gemiddelde prijs€6,42
Vaak bestelde maaltijdStoofpotje rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Anseremme

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Anseremme. Bijvoorbeeld interessante firma’s als Traiteur Goossens en/of Colruyt. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich interessante organisaties en wijkrestaurants. Iedere aanbieder biedt een “eigen” keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van deze pagina kan u daarom de bedrijven op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Anseremme? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Meer en meer traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven voedingswaarden ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Anseremme. Een goede vervanger voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt u zonder moeite broodnodige boodschappen als appelstroom en sinas. In algemene zin gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Anseremme vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Anseremme? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn verscheidene thuismaaltijden die rijmen met uw wensen en mogelijke diëten. U kunt denken aan Dieet Hamburger Witloof Aardappelen en Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst? Onderstaand treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Dinant. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en weinig zout beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Anseremme voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd komt tot stand door onderdelen als de leverancier, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes vindt u vaak al vanaf €6,2.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree kunt u al bestellen vanaf €4,15.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Procureurlapje met jus. Schorseneren à la crème. Gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €6,85.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Borsjtsj, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Roomijs om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Dinant voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Forel met venkel
 • Macaronischotel
 • Aardappelrösti
 • Kipvink in jus
 • Pastaschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Anseremme regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast welk soort ouderenmaaltijd matcht met uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk populaire maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Bekijk met name het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de services werken met een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Dan kunt u wekelijks nog een bestelling doen. Steeds vaker doet u dat telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De maaltijden voor senioren worden in algemene zin bezorgd middels een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met circa 25 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 80+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Vegastukjes in paddenstoelensaus met koolrabi à la crème en volkoren macaroni en Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten. Zodoende krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten heeft invloed op uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, natriumarm, zoutarm, glutenvrij of juist veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Anseremme. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit