Maaltijdservice Noville-Les-Bois

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Noville-Les-Bois voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Noville-Les-Bois? Middels deze pagina vindt u supersnel alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of opwarmmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €3,90 per persoon. Aanschuiven voor Rode kool met gehakt schotel en Rundersukade met vleesjus, gekookte aardappelen, stoofpeertjes? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Noville-Les-Bois smult u weer van gezonde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteFernelmont
ReactieRuime keuze
Postcode5380
Maaltijd prijs€6,39
Geliefde maaltijdKip Andorra schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Noville-Les-Bois

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Noville-Les-Bois. U kunt denken aan grote organisaties als Delhaize en/of Viangro. Ook in de gemeente zelf bestaan er verscheidene instanties en verswinkels. Elke aanbieder onderscheidt zich door zijn eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door deze pagina kan u de bezorgdiensten snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen als bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Noville-Les-Bois? Geen probleem! Opvallend veel traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven voedingswaarden onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Noville-Les-Bois. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Zo haalt u direct verse of handige boodschappen als gekookte achterham of eieren. Dikwijls gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Noville-Les-Bois vergelijken

Af en toe profiteren van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Noville-Les-Bois? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden flink wat thuismaaltijden die overeenstemmen met uw voorkeuren voedingspatroon. Denk maar aan Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree of Kip Op Grootmoeders Wijze? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Fernelmont. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Noville-Les-Bois voor ouderen wijken nogal af. De prijs hangt af van onderdelen als de leverancier, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij is verkrijgbaar vanaf €6.
 • Vriesverse maaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne kunt u al bestellen vanaf €5,4.
 • Een warme daghap voor senioren als Prei-gehaktschotel is er al vanaf €7,5.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Schaaldierensoep, een gezonde salade en een toetje als Trifle om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Fernelmont voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Gebakken witvis
 • Hutspot, hachee
 • Aardappelpuree
 • Kervelroomsoep
 • Kip tandoori

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Noville-Les-Bois regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst welk type bezorgmaaltijd past bij uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk gespecialiseerde leveranciers en geef de voorkeur door. Bekijk met name het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste services hanteren een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men dagelijks weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen is dat mogelijk per telefoon, met behulp van de menukaart, of via internet. De maaltijden voor thuis worden in de regel aan huis gebracht via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met om en nabij de 25 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje treft men een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kipfiletstukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni. of Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus. Daardoor ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding bevordert een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Sommige senioren of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om natriumarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij en ook vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Noville-Les-Bois. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit