Maaltijdservice Pontillas

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Pontillas voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Pontillas? Via maaltijdbutler.be vindt u gemakkelijk alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een diepvries maaltijd die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €3,90. Flink uitpakken met Kibbeling in dillesaus, babyworteltjes en aardappelpuree of Runderboomstam met vleesjus, aardappelpuree, tuinbonen tuinkruiden? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Pontillas geniet u van smaakvolle gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteFernelmont
ErvaringVerse ingrediënten
Postcode5380
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,4
Meest gekozen maaltijdJumping Jack Salmon

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Pontillas

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Pontillas. We hebben het over erkende aanbieders als Colruyt of Intermarché. Maar ook in de buurt ontstaan er prima leveranciers en wijkrestaurants. Elke partij levert een eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Via maaltijdbutler.be kan u de services gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Pontillas? Ook dan bent u welkom! Erg veel traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Nadien worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven voedingswaarden beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Pontillas. Perfect voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheideneservices hebben ook een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee koop u snel praktische of verse producten als vers fruit of boter. Veelal gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Pontillas vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Pontillas? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit relatief veel thuismaaltijden die voldoen aan uw eisen en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Lasagne Bolognese of Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas? Aan de hand van deze website achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Fernelmont. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Pontillas voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door zaken als de leverancier, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,8.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,65.
 • De daghap voor ouderen als Erwtensoep bestelt u vanaf €5,8.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Koninginnensoep, iets te drinken en een dessert als Cranachan achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Fernelmont voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Hamlapje in jus
 • Chili con carne
 • Gebakken rijst
 • Champignonsoep
 • Babi pangang

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Pontillas bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst welk type maaltijdservice rijmt met uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het aanbod, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele maaltijdservices werken met een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u elke dag een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls doet u dat via de telefoon, met behulp van de menulijst, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met pakweg 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst en Zweedse gehaktballetjes met tuinbonen en rösti rondjes. Zo kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod elke week 2 keer. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is heel belangrijk. Sommige bejaarden of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij en niet te vergeten vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Pontillas. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit