Maaltijdservice Tillier

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tillier voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Tillier? Geholpen door www.maaltijdbutler.be doorzoekt u moeiteloos alle leveranciers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of koelverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,90 per keer. Ouderwets genieten van Kip kantonees, rijstmix of Slavink met champignonroomsaus, sperziebonen en gele rijst? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Tillier smult u weer van ambachtelijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteFernelmont
ReactieEenvoudig bestellen
Postcode5380
Prijs per gerecht€6,41
Vaak bestelde maaltijdPannenkoekenschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Tillier

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Tillier. We hebben het over landelijke leveranciers als Dienstenthuis.be of 0. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich interessante instellingen en zorginstellingen. Elke leverancier wordt gekenmerkt door zijn eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via deze website kunt u dus de leveranciers gemakkelijk naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er dieetwensen als lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Tillier? Er is een oplossing! Best veel traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Nadien wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tillier. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse leveranciers hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor senioren. Zo haalt u direct belangrijke boodschappen als halfvolle melk en appelsap. Doorgaans gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Tillier vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Tillier? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit veel verschillende maaltijdservices die overeenstemmen met uw voorkeuren en voedingsadvies. Wat dacht u van Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree of Gentse Waterzooi? Via onze vergelijker bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Fernelmont. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tillier voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van o.a. de aanbieder, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Hutsepot Met Rookworst En Spek kunt u al bestellen vanaf €6,2.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel is beschikbaar vanaf €4,75.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kipfiletstukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni kan je kopen vanaf €6,65.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Thukpa, een extra rauwkostsalade en een toetje als Soesje na. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Fernelmont voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Wrap kip madras
 • Pasta carbonara
 • Doperwtenpuree
 • Spekpannenkoek
 • Foe yong hai

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tillier aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst welk type maaltijdservice rijmt met uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangesloten bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u gelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker is dat mogelijk via de telefoon, door gerechten in te vullen, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden niet zelden bezorgd middels een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ongeveer 30 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 90+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Procureurlapje met jus. Schorseneren à la crème. Gekookte aardappelen en Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas. Zo kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod elke week. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Veel senioren of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Tillier. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit