Maaltijdservice Marchovelette

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Marchovelette voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Marchovelette? Aan de hand van deze website achterhaalt u snel en simpel alle services die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een opwarmmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €5,15 per persoon. Ouderwets genieten van Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat of Witte rijst? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Marchovelette ontvangt u uitstekende gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteFernelmont
ErvaringKlantvriendelijke organisatie
Postcode5380
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,38
Geliefde maaltijdGestoofde spitskool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Marchovelette

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Marchovelette. Bijvoorbeeld veel gekozen bezorgers als Foodbag of Delimeal. Echter, ook heel lokaal zien we interessante partijen en sociale voorzieningen. Iedere organisatie hanteert een “eigen” productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels maaltijdbutler.be kunt u derhalve de leveranciers gemakkelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren als onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Marchovelette? Er is een oplossing! Meer en meer traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Daaropvolgend wordt het gerecht snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Marchovelette. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders hanteren ook een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier krijgt u eenvoudig verse of handige boodschappen als boterhamworst of rauwe ham. Vaak kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Marchovelette vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Marchovelette? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit een hoop thuismaaltijden die voldoen aan uw situatie en eetpatroon. Wat te denken van Dieet Vol Au Vent Puree en Boereworst Met Wortelstamppot? Verderop achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Fernelmont. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Marchovelette voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van factoren als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei is beschikbaar vanaf €5,85.
 • Vriesverse maaltijd als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel bestelt u vanaf €4,3.
 • Een thuisbezorgde daghap als Wisselmenu Aspergesoep met zalm kunt u al bestellen vanaf €5,9.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Venkelsoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Vla om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Fernelmont voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Prei a la creme
 • Appelpannenkoek
 • Minestronesoep
 • Wild Crunches
 • Thaise curry

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Marchovelette regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst welk soort ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk beschikbare maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u gelijk een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen doet u dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De maaltijden voor senioren worden altijd aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met plusminus 25 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdservices hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Volkoren macaronischotel of Savooiekool. Hierdoor ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over natriumarm, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij en ook koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Marchovelette. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit