Maaltijdservice Fexhe-Le-Haut-Clocher

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Fexhe-Le-Haut-Clocher voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Fexhe-Le-Haut-Clocher? D.m.v. www.maaltijdbutler.be treft u probleemloos alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een koelverse maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,65 per gerecht. Genieten van Filetlapje met milde peperroomsaus, prei à la crème en mini krieltjes met boter en Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Fexhe-Le-Haut-Clocher hebt u toegang tot heerlijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteFexhe-Le-Haut-Clocher
RecensieIk zit nergens aan vast
Postcode4347
Prijs per maaltijd€5,33
Geliefde maaltijdGekookte aardappels

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Fexhe-Le-Haut-Clocher

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Fexhe-Le-Haut-Clocher. Bijvoorbeeld erkende partijen als Home Cuisine en/of Vlotter. Maar ook op regionaal niveau zien we uitstekende instellingen en slagerijen. Iedere service heeft zo een eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via de maaltijdservice-vergelijker kan u de aanbieders overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met voorkeuren als vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Fexhe-Le-Haut-Clocher? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Fexhe-Le-Haut-Clocher. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers voorzien in een handige boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval haalt u zonder moeite de supermarktartikelen als oploskoffie of kruidenkaas. Dikwijls gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Fexhe-Le-Haut-Clocher vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Fexhe-Le-Haut-Clocher? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn meerdere menu’s die matchen met uw omstandigheden en eetpatroon. Wat dacht u van Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel of Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree? Op deze pagina ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Fexhe-Le-Haut-Clocher. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling verse bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenproeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Fexhe-Le-Haut-Clocher voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door onderdelen als de leverancier, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen kunt u al bestellen vanaf €6.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree kan je kopen vanaf €3,55.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng is er al vanaf €7,05.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Haaienvinnensoep, een gezonde salade en iets fris zoals Aardbeien ijs om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Fexhe-Le-Haut-Clocher voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Boerenkool, rundergehakt
 • Tomatensoep met prei vg
 • Kruudmoes met gortepap
 • Rundergehaktbal in jus
 • Wokgroenten teriyaki

Steden in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Fexhe-Le-Haut-Clocher regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na welke vorm van een opwarmmaaltijd matcht met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de aangeraden maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Kijk goed na de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste dienstverleners hebben een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men gemakkelijknog een bestelling doen. Vaak is dat mogelijk via de telefoon, door gerechten in te vullen, of met de computer. De menu’s worden dikwijls thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 25 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Kipfilet in roomsaus en Gegrilde groentenmix in saus. Hierdoor zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment wekelijks. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, zoutarm of wellicht koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Fexhe-Le-Haut-Clocher. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente