Maaltijdservice Barvaux-Sur-Ourthe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Barvaux-Sur-Ourthe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Barvaux-Sur-Ourthe? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker treft u eenvoudig alle firma’s die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesverse gerecht die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,05 per gerecht. Ouderwets genieten van Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie en Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Barvaux-Sur-Ourthe geniet u van vers bereidde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteDurbuy
RecensieVerse ingrediënten
Postcode6940
Prijs per gerecht€5,7
Populaire maaltijdBroccoli rollade schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Barvaux-Sur-Ourthe

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Barvaux-Sur-Ourthe. Denk dan aan erkende partijen als Colruyt of Delhaize. Maar ook op regionaal niveau zien we prima partijen en slagerijen. Elke partij levert z’n eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Middels onze tool kunt u dus de bedrijven gemakkelijk met elkaar vergelijken. De keuze maken voor de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u dieetwensen als bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Barvaux-Sur-Ourthe? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Barvaux-Sur-Ourthe. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen georganiseerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal organisaties hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier krijgt u zonder moeite praktische of verse producten als tofu naturel of tomaten. Dikwijls kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Barvaux-Sur-Ourthe vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Barvaux-Sur-Ourthe? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit verscheidene bezorgmaaltijden die rijmen met uw omstandigheden en mogelijke diëten. Wat te denken van Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen of Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree? Hieronder vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Durbuy. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan verse bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Barvaux-Sur-Ourthe voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs hangt namelijk af van bijvoorbeeld de aanbieder, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Penne Pesto Kip Wokgroenten bestelt u vanaf €6,2.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen kan je kopen vanaf €3,8.
 • De daghap voor ouderen als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje kunt u al laten bezorgen vanaf €7,4.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Aspergesoep, een gezonde salade en een toetje als Kaiserschmarren als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Durbuy voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Kip tikka massala, basmatirijst
 • Roerei met spinazie à la crème
 • Tagliatelle, kip, paddestoelen
 • Zomerzuurkool met casselerrib

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Barvaux-Sur-Ourthe bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na welk type thuismaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de populaire bezorgservices en geef de voorkeur door. Controleer goed het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire services stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men direct een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen doet u dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of met de computer. De bezorgmaaltijden worden niet zelden geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart van zo’n 20 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 90+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service treft men een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsMacaroni met ham, kaas en tomatensaus of Rundersukade met vleesjus, gekookte aardappelen, stoofpeertjes. Zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld lactosevrij, gemalen, glutenvrij, zoutarm of misschien vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Barvaux-Sur-Ourthe. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit