Maaltijdservice Grandhan

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grandhan voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Grandhan? Middels deze website ontdekt u overzichtelijk alle firma’s in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €5,60 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Verse rauwkostsalade of Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Grandhan smult u weer van complete gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteDurbuy
BeoordelingEenvoudig bestellen
Postcode6940
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,71
Vaak gekozen maaltijdVolkoren macaronischotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Grandhan

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Grandhan. Neem bijv. populaire organisaties als Meal-Story of Traiteur Goossens. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor tal van leveranciers en zorginstellingen. Elk bedrijf levert een eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van maaltijdbutler.be kan u daarom de bezorgers probleemloos met elkaar vergelijken. Het kiezen van een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er voorkeuren zoals o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Grandhan? Er is gelukkig een alternatief. Een groot aantal traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven voedingswaarden gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grandhan. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! In de regel geregeld via een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere organisaties hanteren ook een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende bestelt men snel verse of handige boodschappen als karnemelk of snoeptomaatjes. Dikwijls kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Grandhan vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Grandhan? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal opties die passen bij uw uw situatie en menu voorkeuren. Wat te denken van Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree en Gehaktschotel Met Worteltjes? Hieronder bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Durbuy. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan verse bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grandhan voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van aspecten als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,3.
 • Vriesverse maaltijd als Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus bestelt u vanaf €5,45.
 • Een thuisbezorgde daghap als Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen bestelt u vanaf €6,05.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Juliennesoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Clafoutis om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Durbuy voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Stamppot boerenkool met worst
 • Kip, worteltjes, aardappelpuree
 • Varkensvlees met appel in saus
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Spareribs met patat en salade

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Grandhan regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd past bij uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende verstrekkers werken met een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u gemakkelijknog een bestelling doen. Gewoonlijk kan dit per telefoon, via een menulijst, of met de computer. De maaltijden worden in de regel geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met grofweg 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 70+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke services gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsStukjes rundvlees in saus en Pasta kip madras. Zodoende kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, gemalen en ook vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Grandhan. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit