Maaltijdservice Mortsel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mortsel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Mortsel? Met behulp van maaltijdbutler.be treft u supersnel alle aanbieders in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,40 per keer. Aan tafel voor Prei a la creme of Rundvlees in Aziatische kokossaus, Sajour lodeh en nasi goreng? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Mortsel geniet u van complete maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteMortsel
BeoordelingGezond en heel erg lekker
Postcode2640
Prijs per gerecht€6,22
Vaak gekozen maaltijdGroenteschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Mortsel

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Mortsel. Denk dan aan belangrijke aanbieders als Delimeal of Champion. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich verscheidene initiatieven en zorginstellingen. Elke service wordt bestempeld door een “eigen” productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van www.maaltijdbutler.be kan u de bedrijven probleemloos tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er maaltijdvoorkeuren als bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Mortsel? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mortsel. Een redding voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel geregeld via een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste organisaties hanteren ook een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor krijgt men gelijk praktische of verse producten als havervlokken of margarine. Normaal kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Mortsel vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Mortsel? Of heeft u liever de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit diverse seniorenmaaltijden die rijmen met uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Wat dacht u van Gehaktschotel Met Worteltjes of Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen? Onderstaand vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Mortsel. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig verse bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mortsel voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs hangt af van o.a. de leverancier, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Groentesoep Met Balletjes wordt al bezorgd vanaf €4,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Spaghetti Bolognese Kaas wordt al bezorgd vanaf €5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree kan je kopen vanaf €5,6.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Thenthuk, een extra rauwkostsalade en een dessert als Banana split om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Mortsel voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Witlof ovenschotel
 • Zalmfilet in saus
 • Heldere uiensoep
 • Runderstoofpotje
 • Pasta carbonara

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mortsel bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst welk type opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de professionele bezorgservices en selecteer er een. Let met name op het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste aanbieders stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede services.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kan men overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dat telefonisch, via de papieren bestellijst of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden steeds vaker thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 90+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Gehakt in jus en Biogarde. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over gemalen, natriumarm, zoutarm, lactosevrij of wellicht eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Mortsel. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit