Maaltijdservice Boneffe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Boneffe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Boneffe? Geholpen door deze pagina vergelijkt u gemakkelijk alle services die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €5,45 p.p. Smullen van Spitskoolschotel en aardappelpuree of Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Boneffe smult u weer van vers bereidde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteEghezée
ReactieSpeciaal voor ouderen
Postcode5310
Maaltijd prijs€5,82
Vaak gekozen maaltijdWrap kip madras

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Boneffe

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Boneffe. We hebben het over populaire bedrijven als Traiteur Goossens en/of Traiteur Goossens. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor verschillende instanties en sociale voorzieningen. Iedere organisatie heeft zo een eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via maaltijdbutler.be kunt u derhalve de services overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren zoals onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Boneffe? Ook dan bent u welkom! Meer en meer traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Boneffe. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse bezorgers hebben ook een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee krijgt men snel broodnodige boodschappen als desem bol grof en beschuit. Meestal gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Boneffe vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Boneffe? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden verscheidene opwarmmaaltijden die kloppen met uw voorkeuren en eventuele dieet. Wat te denken van Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree of Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes? Aan de hand van deze website vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Eghezée. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Boneffe voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd heeft te maken met factoren als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree is er al vanaf €5,15.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen is er al voor €4,8.
 • Een warme dagschotel als Zalmfilet, kervelsaus, gemengde groenten, krieltjes bestelt u vanaf €5,55.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Tomatensoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Clafoutis als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Eghezée voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Savooiekool
 • Tomatensoep
 • Biogarde
 • Varkensvlees, erwten, aardappelpuree
 • Hachee met rodekool en witte rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Boneffe regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast welke vorm van een seniorenmaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangesloten maaltijdservices en selecteer er een. Let goed op het assortiment, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige services.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men dagelijks opnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dat per telefoon, via een menulijst, of met de computer. Het eten wordt standaard aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe treft men één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke dienstverleners voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Vegetarische lasagna, spinazie en Boerengehaktschotel met aardappelpuree-bieslook. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod elke week. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met glutenvrij, gemalen, lactosevrij, zoutarm of wellicht vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Boneffe. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit