Maaltijdservice Bolinne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bolinne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Bolinne? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be vindt u probleemloos alle bedrijven in uw regio! Warme gerechten, of koelverse gerechten die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €5,25. Ouderwets genieten van Hamburger, currysaus, baby wortelen, krieltjes of Kip-groenteschotel? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Bolinne profiteert u van uitstekende maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteEghezée
ErvaringGeen kunstmatige toevoegingen
Postcode5310
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,81
Populaire maaltijdHamlapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Bolinne

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Bolinne. U kunt denken aan erkende partijen als Meal-Story en Marley Spoon. Ook binnen de gemeente zijn er verschillende partijen en slagerijen. Elke partij onderscheidt zich door een eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via deze pagina kan u daarom de bezorgdiensten probleemloos naast elkaar bekijken. Het selecteren van een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde wensen als onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Bolinne? Geen probleem! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. In de volgende stap wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bolinne. Een uitkomst voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste firma’s voorzien in een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier haalt u gelijk praktische of verse producten als volle melk en afbak pistolet meergranen. In de regel zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Bolinne vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Bolinne? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn talloze mogelijkheden die rijmen met uw eisen en voedingsadvies. Wat dacht u van Dieet Hamburger Witloof Aardappelen of Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Op maaltijdbutler.be vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Eghezée. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bolinne voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met elementen als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,3.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin bestelt u vanaf €5,2.
 • Een thuisbezorgde daghap als Huisgemaakte rundergehaktbal in jus kunt u al bestellen vanaf €6,45.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Mosterdsoep, iets te drinken en iets fris zoals Aardbeien mousse om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Eghezée voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Wokgroenten
 • Gele rijst
 • Kipfilet
 • Rundvlees, rode kool, aardappelpuree
 • Speklapjes met jus en preistamppot

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bolinne aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst wat voor bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangesloten bezorgservices en kies een geschikte. Let goed op het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote verstrekkers verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u wekelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders kan dat per telefoon, door gerechten in te vullen, of met de tablet. Het eten wordt niet zelden geleverd aan huis door een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 30 maaltijden. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Vegastukjes in paddenstoelensaus met koolrabi à la crème en volkoren macaroni en Blinde vink, bietjes, aardappelschijfjes in kaassaus. Hiermee kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u deze besteld heeft. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met zoutarm, lactosevrij, gemalen, natriumarm en niet te vergeten vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Bolinne. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit