Maaltijdservice Bailleul

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bailleul voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Bailleul? D.m.v. deze website vergelijkt u moeiteloos alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,20 per gerecht. Genieten van Pasta Carbonara met ei, spek en ui en Erwtensoep? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijddienst in Bailleul hebt u toegang tot verse maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteEstaimpuis
ErvaringHoud me fit en vitaal
Postcode7730
Gemiddelde prijs€5,12
Meest gekozen maaltijdDraadjesvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Bailleul

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Bailleul. U kunt denken aan grote organisaties als Vlotter en/of Smartmat. Ook in deze plaats zelf ontstaan er allerlei organisaties en speciale eetpunten. Iedere partij wordt gekenmerkt door een heel eigen keuken en voorwaarden. Dankzij www.maaltijdbutler.be kunt u de leveranciers rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Bailleul? Dat is niet erg! Veel traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Later wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven voedingswaarden in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Eenvoudig op te warmen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bailleul. Een prima oplossing voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse bedrijven faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor senioren. Hiermee bestelt u direct praktische of verse producten als roomboter en magere kwark. Vaak zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Bailleul vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Bailleul? Of heeft u liever de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn verscheidene seniorenmaaltijden die in lijn zijn met uw voorkeuren en diëten/allergieën. Wat dacht u van Kip Kerriesaus Met Rijst of Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree? Op deze pagina treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Estaimpuis. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bailleul voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs wordt gevormd door aspecten als de leverancier, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €5,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij kan je kopen vanaf €4,8.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie is er al vanaf €6,05.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Rundvleessoep, iets te drinken en voor de volledigheid een Boerenjongens mousse achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Estaimpuis voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Hutspot, rundvlees
 • Zalm in dillesaus
 • Babi ketjap, bami
 • Gekruide speklap
 • Kip in roomsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bailleul regelen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor soort thuismaaltijd matcht met uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de gespecialiseerde aanbieders en kies er een. Kijk goed na de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste aanbieders bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u dagelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dat telefonisch, via de papieren bestellijst of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel aan huis gebracht via een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 25 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle services werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten of Gestoofde vis met bieslooksaus, ratatouille en witte rijst. Zo krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Het betreft glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, natriumarm en niet te vergeten koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Bailleul. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit