Maaltijdservice Dottenijs

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dottenijs voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Dottenijs? Aan de hand van deze website bekijkt u supersnel alle firma’s in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of een diepvries maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €3,85 per maaltijd. Aanschuiven voor Wokgroenten of Kippenboutje in tuttifrutti, babyworteltjes en gefrituurde aardappelpartjes? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Dottenijs ontvangt u gezonde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMoeskroen
Waarom bestellen?Smaakvol en gezond
Postcode7711
Gemiddelde menuprijs€5,1
Populaire maaltijdRundvlees in tijmsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Dottenijs

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Dottenijs. U kunt denken aan landelijke bedrijven als Viangro en Smartmat. Maar ook lokaal kunt u terecht bij prima aanbieders en restaurants. Iedere partij hanteert een eigen aanbod en voorwaarden. Aan de hand van maaltijdbutler.be kan u de bezorgdiensten overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met bepaalde wensen zoals vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Dottenijs? Ook dan bent u welkom! Een aanzienlijk deel van de cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven structuur en smaak optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dottenijs. Perfect voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier bestelt u probleemloos nuttige boodschappen zoals filet americain en zeewier burger. Veelal zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Dottenijs vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Dottenijs? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn verscheidene opwarmmaaltijden die voldoen aan uw situatie en menu voorkeuren. Neem nu Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes of Dieet Kippenbout Perziken Puree? Via onze vergelijker vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Moeskroen. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dottenijs voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van aspecten als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje vindt u vaak al vanaf €5,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot vindt u vaak al vanaf €3,6.
 • De daghap voor ouderen als Cordon Bleu met groenten kunt u al bestellen vanaf €7,5.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Hot pot, een extra rauwkostsalade en een toetje als Hemelse modder achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Moeskroen voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Naturel-pannenkoek
 • Champignon omelet
 • Zalm in dillesaus
 • Knoflookgarnalen
 • Chili sin carne

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Dottenijs aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor type seniorenmaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de populaire bezorgservices en kies er een. Controleer goed het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire aanbieders stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk doet u dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De seniorenmaaltijden worden standaard geleverd door een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met grofweg 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. Soms is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Kalkoenfilet in jus, worteltjes en aardappelpuree of Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten. Hiermee ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u deze besteld heeft. Door middel van de menulijsten kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Veel ouderen of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan gemalen, natriumarm, zoutarm, lactosevrij of wellicht eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Dottenijs. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit