Maaltijdservice Luingne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Luingne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Luingne? Geholpen door onze vergelijker ontdekt u gemakkelijk alle organisaties in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €3,85 per gerecht. Genieten van Visfilet, worteltjes doperwten mix en aardappelpuree en Kippenbout à la bonne femme? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Luingne profiteert u van smaakvolle gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMoeskroen
RecensiePuur en vers uit de pan
Postcode7700
Gemiddelde menuprijs€5,09
Meest gekozen maaltijdRunderlapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Luingne

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Luingne. U kunt denken aan populaire leveranciers als Marley Spoon of 0. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor verscheidene aanbieders en verswinkels. Iedere leverancier hanteert een “eigen” type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u de aanbieders eenvoudig naast elkaar zetten. Het kiezen van een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er specifieke wensen als o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Luingne? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven structuur en smaak onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Luingne. Een prima oplossing voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier haalt men direct belangrijke boodschappen als chocolade vla en halvarine. Gewoonlijk gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Luingne vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Luingne? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit talloze thuismaaltijden die kloppen met uw situatie en voedingsadvies. Neem nu Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt en Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree? Via onze vergelijker ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Moeskroen. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met veel groenten en weinig zout uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Luingne voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs wordt samengesteld door factoren als de maaltijdservice, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,35.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie bestelt u vanaf €3,75.
 • Een daghap aan huis als Viergroentenstamppot, gehaktbal wordt al bezorgd vanaf €7,35.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Champignonsoep, een extra salade en voor de volledigheid een Tiramisu mousse om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Moeskroen voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Flensjes met fruit
 • Rundvlees in saus
 • Lasagna bolognese
 • Gestoofde wortel
 • Macaronischotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Luingne aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor kant-en-klaar maaltijd klopt met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk professionele maaltijd-bedrijven en kies er een. Let goed op het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire leveranciers hebben een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kunt u gemakkelijkopnieuw bestellen. In veel gevallen kan dit via de telefoon, door gerechten in te vullen, of via de website. De maaltijden voor senioren worden steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met ruwweg 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 100+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een vast weekmenu. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel en Speklapje in jus. Hierdoor ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u deze besteld heeft. Aan de hand van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om zoutarm, lactosevrij, natriumarm, gemalen of veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Luingne. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit