Maaltijdservice Herseaux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Herseaux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Herseaux? Door middel van onze vergelijker treft u gemakkelijk alle bezorgers die aan huis leveren. Warme gerechten, of vriesverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €5,25 p.p. Aanschuiven voor Rundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten met aardappelpuree en Champignon omelet? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Herseaux profiteert u van gezonde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMoeskroen
ErvaringSnel en eenvoudig bestellen
Postcode7712
Prijs per maaltijd€5,11
Meest gekozen maaltijdStukjes rundvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Herseaux

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Herseaux. We hebben het over grote organisaties als Colruyt of Yumbel. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor tal van leveranciers en slagerijen. Iedere optie biedt een heel eigen menu en bestelvoorwaarden. Door middel van onze vergelijker kan u de aanbieders snel en makkelijk naast elkaar zetten. De keuze maken voor een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er voorkeuren als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Herseaux? Er is een oplossing! Een groot aantal traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Gezond en lekker
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Herseaux. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal services beschikken over een handige boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee haalt men direct verse of handige boodschappen als snijworst en druiven. Meestal gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Herseaux vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Herseaux? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden vele thuismaaltijden die kloppen met uw omstandigheden voedingspatroon. Wat dacht u van Kipgyros Rijst of Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel? Aan de hand van deze website treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Moeskroen. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Herseaux voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt komt tot stand door aspecten als de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix kunt u al bestellen vanaf €5,6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli is beschikbaar vanaf €4,3.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Lekkerbekje met vegetarische jus, gekookte aardappelen, sperziebonen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Consommé, een extra salade en iets fris zoals Mokka ijs achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Moeskroen voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Maaltijdpoffertjes
 • Verse fruitsalade
 • Lasagna bolognese
 • Gewokte spinazie
 • Kipfilet in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Herseaux regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor soort thuismaaltijd klopt met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de gespecialiseerde leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele maaltijdservices bieden een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kunt u eenvoudignog een bestelling doen. Doorgaans doet u dat per telefoon, door gerechten in te vullen, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden dikwijls geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met pakweg 25 menu’s. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 90+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste services komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Drumstick met jus, boterbonen en aardappelpuree-bieslook of Kip met jus, rode bieten en krielaardappels. Hiermee zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Middels de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, zoutarm en ook vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Herseaux. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit