Maaltijdservice Estaimbourg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Estaimbourg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Estaimbourg? Dankzij deze pagina vindt u gemakkelijk alle bedrijven in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of een diepvries maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,00 per gerecht. Flink uitpakken met Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne en Heekfilet met hollandaissesaus, aardappelpuree met persillade, wortelen met peterselie? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Estaimbourg smult u weer van smaakvolle gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteEstaimpuis
ReactieAlsof het zelf bereid is
Postcode7730
Gemiddelde menuprijs€5,13
Vaak bestelde maaltijdRunderlever in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Estaimbourg

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Estaimbourg. We hebben het over belangrijke aanbieders als Delimeal en/of Intermarché. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich allerlei initiatieven en restaurants. Ieder bedrijf levert een “eigen” aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van deze pagina kan u daarom de firma’s probleemloos op een rijtje zetten. Het kiezen van een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat aangenamer. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Estaimbourg? Er is een oplossing! Nogal wat traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Estaimbourg. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse bedrijven bieden ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Zodoende haalt u moeiteloos belangrijke boodschappen als vlokken en salades. Normaliter gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Estaimbourg vergelijken

Incidenteel eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Estaimbourg? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden meerdere soorten maaltijden die voldoen aan uw situatie en mogelijke diëten. Wat te denken van Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel of Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli? Op deze pagina bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Estaimpuis. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk is er een proef-mogelijkheid. U kan verse bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Estaimbourg voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van bijvoorbeeld de aanbieder, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie is verkrijgbaar vanaf €4,5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie bestelt u vanaf €5,4.
 • Een daghap aan huis als Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten kunt u al bestellen vanaf €7.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Pompoensoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Krentjebrij achteraf. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Estaimpuis voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Gehakt in roomsaus
 • Broccoli kaassaus
 • Stamppot andijvie
 • Zuurkoolstamppot
 • Penne carbonara

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Estaimbourg aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst wat voor soort thuismaaltijd rijmt met uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de aangeraden maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers bieden een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kan men eenvoudignog een bestelling doen. Meestal kan dat door te bellen, met behulp van de menulijst, of email / internet. De (warme) maaltijden wordt altijd aan huis gebracht via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met pakweg 25 menu’s. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 90+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje treft men een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke services voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Aardappelpartjes rozemarijn of Macaronischotel. Zodoende zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden meestal door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, gemalen en ook vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Estaimbourg. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit