Maaltijdservice Evregnies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Evregnies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Evregnies? Door middel van deze website bekijkt u gemakkelijk alle bedrijven die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €5,10 p.p. Ouderwets genieten van Thaise curry en Verse komkommersalade? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Evregnies hebt u toegang tot gezonde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteEstaimpuis
BeoordelingEenvoudig aanmelden
Postcode7730
Prijs per gerecht€5,14
Vaak bestelde maaltijdRunderhachee met rode kool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Evregnies

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Evregnies. Denk aan grote bedrijven als Foodbag en Colruyt. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich verscheidene instanties en zorginstellingen. Iedere partij wordt gekenmerkt door een “eigen” assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via maaltijdbutler.be kan u daarom de aanbieders eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen als lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Evregnies? Er is een oplossing! Veel traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Evregnies. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere firma’s faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende krijgt u zonder moeite verse of handige boodschappen als abrikozenjam of afbak broodmandje. Niet zelden gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Evregnies vergelijken

Houdt u van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Evregnies? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn velerlei seniorenmaaltijden die matchen met uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie of Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie? Onderstaand ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Estaimpuis. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en weinig vet proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Evregnies voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs wordt samengesteld door zaken als de leverancier, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel kunt u al bestellen vanaf €6,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree kunt u al bestellen vanaf €5,1.
 • Een warme dagschotel als Vegetarische boerengehaktschotel en gele rijst wordt al bezorgd vanaf €6,6.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Kerriesoep, een stukje fruit en iets fris zoals Knoedel als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Estaimpuis voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Prei-gehaktschotel
 • Witlof a la creme
 • Stamppot zuurkool
 • Gegrilde paprika
 • Aardappelgratin

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Evregnies bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor type thuismaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangesloten maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Controleer goed het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele leveranciers werken met een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kunt u gemakkelijknog een bestelling doen. In veel gevallen kan dit telefonisch, via de papieren bestellijst of online. Uw bestelling wordt gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met om en nabij de 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdservices gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Kipstoofpotje, champignonsaus, appelcompôte, patat of Varkenshaasje in pepersaus. Hiermee kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels een speciale menukaart kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of invaliden eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld glutenvrij, gemalen, natriumarm, zoutarm en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Evregnies. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit