Maaltijdservice Peissant

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Peissant voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Peissant? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be treft u moeiteloos alle bezorgers die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of microgolf-maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €4,40 per gerecht. Aan tafel voor Babi pangang. Pikante groenten met ananas. Nasi goreng of Macaroni met kaas? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Peissant ontvangt u ambachtelijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteEstinnes
ErvaringIk bestel voor m’n ouders
Postcode7120
Maaltijd prijs€5,99
Populaire maaltijdBami, quorn, satésaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Peissant

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Peissant. We hebben het over belangrijke partijen als Traiteur Goossens en/of Okay. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij verscheidene leveranciers en slagerijen. Elke service heeft zo een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van onze tool kunt u de bezorgdiensten gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen zoals o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Peissant? Dat is niet erg! Meer en meer traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Hierna wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Peissant. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse firma’s bieden ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Zo koop u probleemloos belangrijke boodschappen als koffie of tomaten. In de regel zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Peissant vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Peissant? Of prefereert u vers bereidde koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn velerlei opwarmmaaltijden die kloppen met uw wensenlijstje en eventuele dieet. U kunt denken aan Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie of Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel? Verderop ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Estinnes. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Peissant voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van o.a. de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel is verkrijgbaar vanaf €5,65.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kippenbout Met Appelmoes En Puree vindt u vaak al vanaf €5,05.
 • Een warme daghap voor senioren als Babi ketjap, bami kunt u al bestellen vanaf €6.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Witlofsoep, een stukje fruit en iets fris zoals Hangop als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Estinnes voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Beste bereide maaltijden

 • Kerriesoep
 • Vissoep
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst
 • Penne pesto, kip, groene groenten

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Peissant regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor type opwarmmaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk beschikbare maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Let met name op de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote verstrekkers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kunt u elke dag een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker doet u dat via de telefoon, via een menulijst, of via internet. De (warme) maaltijden wordt in algemene zin aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met ruwweg 20 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje is er vaak een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsGemengde groenteschotel en Gestoofde peertjes. Hiermee zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke 3/4 dagen. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm of eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Peissant. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit