Maaltijdservice Sint-Agatha-Berchem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Agatha-Berchem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Agatha-Berchem? D.m.v. deze website bekijkt u gemakkelijk alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een thuismaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €4,60 p.p. Aanschuiven voor Kalkoenbiefstukjes met kippenjus, Parijse worteltjes en gekookte aardappelen of Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Sint-Agatha-Berchem smult u weer van heerlijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieBrussel
GemeenteSint-Agatha-Berchem
ReactieVlaamse + Buitenlandse keuken
Postcode1082
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,02
Nummer 1-maaltijdGehakt in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Sint-Agatha-Berchem

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Sint-Agatha-Berchem. U kunt denken aan veel gekozen bedrijven als Meal-Story en/of Meal-Story. Maar ook in de buurt bestaan er verschillende aanbieders en slagerijen. Elke leverancier hanteert een eigen aanbod en voorwaarden. D.m.v. deze pagina kunt u dus de bezorgdiensten op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het kiezen van de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Agatha-Berchem? Er is een oplossing! Meer en meer cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Nadien wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven smaak en vitamines intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Agatha-Berchem. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties hebben ook een praktische boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee haalt men snel belangrijke boodschappen als pindakaas en hopjesvla. In algemene zin zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Sint-Agatha-Berchem vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Sint-Agatha-Berchem? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een hoop menu’s die matchen met uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen of Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Sint-Agatha-Berchem. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Agatha-Berchem voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van aspecten als het bedrijf, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree is er al vanaf €5,8.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €4,55.
 • Een thuisbezorgde daghap als Broccoli rollade schotel is er al vanaf €7,5.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Broccolisoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Kwark als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Sint-Agatha-Berchem voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Kiptajine
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm
 • Varkenslapje in champignonsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Agatha-Berchem bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst welke vorm van een opwarmmaaltijd in lijn is met uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de services hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk kan dit via telefoon, met behulp van de menukaart, of via de website. Uw bestelling wordt doorgaans bezorgd middels een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 25 maaltijden. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle dienstverleners komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsMacaronischotel bolognese en Wokgroenten. Hiermee kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Middels de menulijsten kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft lactosevrij, glutenvrij, gemalen, natriumarm en ook koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Sint-Agatha-Berchem. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit