Maaltijdservice Sinsin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sinsin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Sinsin? D.m.v. maaltijdbutler.be doorzoekt u probleemloos alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €3,60 per persoon. Smullen van Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat of Raapstelen stamppot? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Sinsin ontvangt u de lekkerste gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteSomme-Leuze
ReactieSluit aan op dieetwensen
Postcode5377
Prijs per maaltijd€6,3
Nummer 1-maaltijdBoerengehaktschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Sinsin

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Sinsin. Denk dan aan erkende bezorgers als Ekomenu of Home Cuisine. Maar ook lokaal ontwikkelen zich interessante partijen en zorginstellingen. Iedere optie biedt een heel eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van onze tool kan u daarom de leveranciers eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen zoals bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Sinsin? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven structuur en smaak in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sinsin. Een prima oplossing voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo koop u gelijk verse of handige boodschappen als palingworst of smeerkaas. Vaak zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Sinsin vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Sinsin? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn veel verschillende opties die passen bij uw uw eisen voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel of Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie? Via onze vergelijker bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Somme-Leuze. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sinsin voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door factoren als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree is verkrijgbaar vanaf €6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot is verkrijgbaar vanaf €4,5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Runderboomstam met vleesjus, aardappelpuree, tuinbonen tuinkruiden bestelt u vanaf €5,85.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Fasolada, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Sorbet om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Somme-Leuze voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Pasta carbonara
 • Gebakken rijst
 • Spekpannenkoek
 • Gehakt in jus
 • Runderlapje

Steden in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sinsin bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst welke vorm van een thuismaaltijd aansluit op uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk meest gekozen aanbieders en kies een geschikte. Controleer goed de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers hebben een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men moeiteloos opnieuw bestellen. Dikwijls doet u dat door even te bellen, door gerechten in te vullen, of online. Uw bestelling wordt meestal geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 25 menu’s. Bij diepvries kan men kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vast weekmenu. Meer en meer is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel services werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsSpaghetti met broccoli of Zweedse gehaktballetjes met tuinbonen en rösti rondjes. Op die manier kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten is cruciaal voor uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om lactosevrij, glutenvrij, gemalen, zoutarm of juist veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Sinsin. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit