Maaltijdservice Noiseux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Noiseux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Noiseux? Door middel van onze tool doorzoekt u overzichtelijk alle aanbieders die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een bezorgmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €5,00 p.p. Flink uitpakken met Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen of Procureurlapje met jus. Schorseneren à la crème. Gekookte aardappelen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Noiseux ontvangt u gezonde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteSomme-Leuze
RecensieOok vegatarisch en vis
Postcode5377
Prijs per maaltijd€6,29
Nummer 1-maaltijdGebakken aardappels

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Noiseux

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Noiseux. We hebben het over veel gekozen organisaties als Viangro en/of Dienstenthuis.be. Ook binnen de gemeente bestaan er tal van aanbieders en wijkrestaurants. Elk bedrijf wordt bestempeld door een eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van onze tool kan u de bezorgdiensten gemakkelijk op een rijtje zetten. De keuze maken voor een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren zoals bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Noiseux? Er is een oplossing! Steeds meer traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Later worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Noiseux. Perfect voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel leveranciers voorzien in een extra boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt u zonder moeite praktische of verse producten als krentenbrood en grillworst. Vaak zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Noiseux vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Noiseux? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een groot aantal type aanbieders die aansluiten bij uw gesteldheid en eetpatroon. U kunt denken aan Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree en Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen? Op maaltijdbutler.be ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Somme-Leuze. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs verse bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Noiseux voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door zaken als het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie is beschikbaar vanaf €4,55.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen is er al voor €5,3.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Bloemkool cordonbleu schotel bestelt u vanaf €5,8.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Uiensoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Vruchtensalade na. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Somme-Leuze voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Chili con carne
 • Aardappelpuree
 • Champignonsoep
 • Bloemkoolsoep
 • Bami goreng

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Noiseux bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst wat voor soort thuismaaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk aangeraden maaltijddiensten en kies een geschikte. Let met name op het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste maaltijd-verzorgers werken met een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men eenvoudignog een bestelling doen. Dikwijls is dat mogelijk via de telefoon, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk thuisbezorgd middels een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met circa 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsVegetarische omelet, aardappelpuree, wortelen met doperwten en Varkenssaucijs in jus. Zo kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de menulijsten kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om natriumarm, zoutarm, gemalen, glutenvrij of juist eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Noiseux. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit